اون:رفتار آمریکا در دولت بایدن تغییر نکرده است

تهران- ایرنا- کیم جون اون رهبر کره شمالی برغم ابراز تمایل برای بازگرداندن خطوط ارتباطی بین دو کره، اعلام کرد که رفتار آمریکا در دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا تغییر نکرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، اون همچنین پیشنهاد گفتمان آمریکا را نمایشی خواند و گفت:اکنون آمریکا از مشارکت دیپلماتیک و گفتمان بدون پیش شرط حمایت می‌کند. اما این مساله چیزی جز نمایش برای پوشاندن اقدامات خصمانه آنها نیست.

رهبر کره شمالی اظهار کرد که با گذشت ۸ ماه از حضور دولت جدید آمریکا هیچ تغییر در تهدید نظامی و سیاست خصمانه آنها در قبال پیونگ یانگ تغییر نکرده است.

وی تاکید کرد که دولت کره شمالی در آینده روابط با تمام کشورهای دنیا که به حق حاکمیت ما احترام می‌گذارند و با ما دوستانه رفتار می‌کنند، توسعه خواهد داد.

دولت بایدن گفته است که با پیونگ یانگ تماس برقرار کرده تا با هدف خلع سلاح هسته‌ای و برنامه موشکی کره شمالی در قبال رفع تحریم‌های آمریکا بن بست بر سر مذاکرات را از سر راه بردارد.

اون در اظهار نظری که نشان از تمایل برای ایجاد روابط حسنه با همسایه جنوبی داشت، گفت که پیونگ یانگ به عنوان بخشی از تلاش‌ها بمنظور تحقق امیدها برای روابط بهتر و صلح پایدار بین دو کشور، خواهان بازگرداندن خطوط ارتباطی با سئول از ماه اکتبر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha