فریدون همتی روز پنجشنبه در این پیام آورده است: جشنواره کتابخوانی رضوی فرصت مغتنمی است تا بیش از گذشته با کتاب و کتابخوانی انس گرفته و به مطالعه بپردازیم، به ویژه در شرایط فعلی که به دلیل شیوع کرونا، بسیاری از خانواده ها در راستای حفظ سلامتی خود در خانه می مانند.
وی بیان داشت: همچنین برگزاری این جشنواره علاوه بر ارتقای سرانه مطالعه، آشنایی بیشتر با سیره نورانی و معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را نیز به دنبال دارد.
استاندار هرمزگان از مردم استان خواست این فرصت را مغتنم شمرده و با مشارکت گسترده خود در این جشنواره با مراجعه به سامانه اینترنتی این جشنواره به نشانی samakpl.ir ، در راستای فراگیری بیشتر سیره نورانی ائمه اطهار (ع) به ویژه امام رضا (ع) گام بردارند.
استاندار از مردم هرمزگان برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد
۸ مهر ۱۴۰۰، ۹:۵۴
کد خبر:
84488663
![استاندار از مردم هرمزگان برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد استاندار از مردم هرمزگان برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/05/03/4/157103768.jpg)
بندرعباس- ایرنا- استاندار هرمزگان در پیامی با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در رده های سنی مختلف شامل کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال گفت: مردم استان مشارکت گسترده ای در این جشنواره با مراجعه به سامانه اینترنتی به نشانی samakpl.ir داشته باشند.
اخبار مرتبط
-
کتابخوانی رضوی؛ فرصتی برای امامشناسی هرمزگانیها
بندرعباس- ایرنا- دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در استان هرمزگان نیز به دلیل شیوع کرونا، فرصتی…
-
امکان حضور خانواده ها در جشنواره دهم رضوی مهیا شد
رشت – ایرنا- مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان بیان کرد: دهمین جشنواره رضوی در سه بخش فردی، گروهی،…
-
وزیر ارشاد:
جشنواره کتابخوانی رضوی تجلّی امید به آینده روشن ایران است
تهران ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به آیین پایانی جشنواره کتابخوانی رضوی گفت:…
نظر شما