به گزارش ایرنا، دکتر فرزاد گوهر دهی روز پنجشنبه در تجلیل از ناشنوایان و کمشنوایان موفق مازندران که همزمان با سی ام سپتامبر، روز جهانی ناشنوایان در ساری برگزار شد ، افزود : با انجام طرح غربالگری شنوایی در بین ۲۸ هزار کودک و نوزاد مازندرانی در سال گذشته، ۴۰ کودک و نوزاد دچار مشکل شنوایی شناسایی شدند.
وی از فعالیت ۱۸ واحد غربالگری سلامت نوزادان و کودکان زیر نظر بهزیستی در مازندران خبر داد و گفت که بهزیستی برای پیگیری درمان کودکان خانواده های نیازمند کمک هزینه پرداخت می کن د.
گوهردهی پرداخت هزینه کاشت حلزون برای کودکان دچار اختلال شنوایی از خانواده های نیازمند را یکی از اقدامات بهزیستی مازندران معرفی کرد و افزود : هیچ یک از کودکانی مازندرانی دارای مشکل ناشنوایی و کمشنوایی از خانواده های نیازمندپشت نوبت برای کاشت حلزون قرار نمی گیرند و اداره کل بهزیستی استان هزینه درمان این افراد را پرداخت خواهد کرد.
وی حمایت توانبخشی از این افراد را هم بخشی از عملکرد بهزیستی مازندران برشمرد و ادامه داد : ۱۳۰ تن از ناشنوایان و کم شنوایانی که از سال های گذشته به کاشت حلزون اقدام کردند در یک سال گذشته حمایت توان بخشی در مازندران دریافت داشتند.
گوهردهی با اعلام این که بهزیستی مازندران به بیش از هشت هزار ناشنوا و کم شنوا در استان خدمات ارائه می دهد ، گفت : انعقاد تفاهم نامه با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان برای آموزش طرح های مهارت آموزی و اشتغال آفرین از جمله حمایت هایی است که در دست اجرا قرار دارد.
مدیرکل بهزیستی مازندران اجرای کامل قانون جامع حمایت از افراد معلول و افراد کم توان جسمی را خواستار شد و اظهار داشت : تمامی دستگاههای دولتی و خدمات رسان استان می بایست خدمت عادلانه و امکان استفاده از تمام امکانات در بین آحاد جامعه از جمله معلولان رافراهم کنند.
وی افزود : برای اجرای طرح قانون جامع حمایت از معلولان در کشور بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در سال گذشته تنها یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در این بخش مصوب شد که این رقم با آنچه که قانون پیش بینی کرده بود فاصله زیادی دارد.
ناشنوایان نیازمند حمایت
رییس انجمن ناشنوایان و کمشنوایان مازندران هم در این مراسم گفت : ناشنوایان و کمشنوایان استان توان خرید باتری سمعک در بازار آزاد را ندارند و از مسئولان بهزیستی می خواهیم با پیگیری در سطح ملی، باتری سمعک به نرخ دولتی در اختیار مددجویان قرار دهد.
مرتضی خوشبین افزود: در ادارات به ناشنوایان و کم شنوایان بی توجهی می شود و به پرونده های کاری آنان همانند افراد سالم جامعه رسیدگی نمی شود ، در حالی که امکانات و خدمات باید به صورت یکسان در اختیار افراد سالم و معلول جامعه قرار گیرد.
وی گفت : ناشنوایان و کمشنوایان استان با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کنند که باید با برنامه ریزی درست از این قشر جامعه حمایت شود.
به گزارش ایرنا، همزمان با سی ام سپتامبر، روز جهانی ناشنوایان ۱۰ تن از ناشنوایان و کم شنوایان موفق استان مازندران در آیینی تقدیر شدند.
نظر شما