کامران باقری لنکرانی در این پیام که نسخهای از آن شامگاه پنجشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، تصریح کرد: درگذشت برادر ارزشمند و پزشک انقلابی و متعهد و مدیر لایق و جهادی مرحوم دکتر طریقت منفرد را به خانواده محترم ایشان و همه همکاران و همسنگران این برادر مومن و پرتلاش تسلیت عرض میکنم.
وزیر بهداشت دولت نهم در این پیام افزوده است: دکتر طریقت با اینکه از خانواده ای متمول بود اما با زحمت بسیار و با درآمدی که از شاگردی مترو در آلمان کسب می کرد در سالهای قبل از انقلاب اسلامی در آلمان غربی آن زمان ، درس خواند و به مراتب بالای تخصص رسید و در این راه آنقدر پیشرفت که بلافاصله به استخدام دانشگاه در آلمان درآمد.
این پیام میافزاید: ایمان سرشار او و دلبستگی بی حد او به امام رضوان الله تعالی علیه و انقلاب اسلامی ، او را از موقعیت های جذابی که در آلمان داشت رهانید و به ایران اسلامی بازگردانید و در همه صحنه های انقلاب اسلامی از جنگ تا پس از با مجاهدتی خستگی ناپذیر ورویکردی عدالت محور و علاج جویانه به خدمت به محرومین پرداخت .
باقری لنکرانی ادامه داد: تلاشهای مرحوم دکتر طریقت منفرد در اصلاح ساختار ساختار تامین اجتماعی و استیفای حقوق کارگران ، طراحی مدل خدمت به مددجویان کمیته امداد و اجرای عملیاتی نظام ارجاع ، در مبارزه با فساد ، در اصلاح و تنقیح قوانین نظام سلامت و بالاخره در ترویج طب ایرانی کارنامه ای پرافتخار برای او در خدمت به انقلاب اسلامی رقم زده که اینها تنها شمه ای ازآن همه تلاش است .
در بخش دیگری از این پیام آمده است: دکتر طریقت مرد دوربین و چاپلوسی نبود؛ او هر جا باری را در دفاع از انقلاب و محرومین بر زمین میدید متواضعانه بر کمر میگرفت و درگذشت نابهنگام او نیز در همین راه بود.
محمدحسن طریقت منفرد وزیر بهداشت دولت دهم که چندی پیش بر اثر سقوط از ارتفاع دچار حادثه شده بود و در یکی از بیمارستانهای تهران بستری بود، امروز پنج شنبه ۸ مهرماه درگذشت.
به گزارش ایرنا، طریقت منفرد زاده سال ۱۳۲۵ در تهران و چشمپزشک ایرانی است که در دولت دهم حدود ۶ ماه سکاندار وزارت بهداشت بود؛ وی چندی پیش بر اثر سقوط در چاله آسانسور یک ساختمان نیمه کاره که قرار است مرکز طب سنتی شود دچار حادثه شد و مدتی در بیمارستان خاتم بستری بود تا اینکه سرانجام امروز جان باخت.
مرحوم طریقت منفرد همچنین عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی از سال ۱۳۶۵ و مسئول علمی بخش چشمپزشکی مرکز آموزشی درمانی امام حسین (ع) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۷ بود که از سوابق علمی و آموزشی او به شمار میرفت.
نظر شما