سید فواد هاشمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: آمارها نشان میدهد در طی مدت ۶ ماه اول سالجاری، ۴۴ باب منزل مسکونی طعمه حریق شده که این میزان در سال گذشته ۲۸ مورد بود.
وی با بیان اینکه میزان خسارت وارده ناشی از این آتاش سوزی ها به منازل مسکونی بیش از ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: کانون عمده بروز آتش سوزی و حوادث در منازل مسکونی از قسمتهای مختلف آشپزخانه است که شهروندان ضمن رعایت اصول ایمنی به توصیه های کارشناسان ایمنی در این زمینه باید توجه بیشتری داشته باشند.
هاشمی ادامه داد: امسال ۵۸۲ مورد همچنین عملیات اطفای حریق و امداد و نجات توسط این سازمان انجام شده است.
وی گفت: آتش نشانان این سازمان در این مدت به بیش از ۴۱۴ مورد عملیات امداد و نجات از جمله تصادفات، سقوط در چاه، حبس شدن در منازل، آسانسور و غیره و همچنین اطفای حریق ۴۴ باب منزل مسکونی، ۱۹ واحد تجاری و صنعتی ۱۵ دستگاه وسیله نقلیه و نیز چهار واحد انباری اعزام شده اند.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان با بیان اینکه مهار آتش مهمترین و پر مخاطرهترین عملیات آتش نشانان است، افزود: آتش گرفتن مکانهایی مانند منازل مسکونی، مغازه، انبار، کارگاه و خودرو و باغات در بوکان در سال جاری خسارت مالی زیادی بهبار آورده که دلیل بیشتر این حوادث سهلانگاری و عدم رعایت نکات ایمنی بوده است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در جامعه به خصوص در میان کودکان در زمینه رعایت موارد ایمنی اضافه کرد: برای داشتن شهری ایمن و جلوگیری از وقوع حوادث مختلف باید اصول ایمنی را در بین خانوادهها نهادینه کرد.
"هاشمی" گفت: مردم همچنین باید ضمن رعایت اصول و توصیههای ایمنی، در منازل، خودرو و حتی محل کار خود به کپسولهای اطفای حریق دسترسی داشته باشند تا هنگام حادثه، بلافاصله حریق را کنترل و از گسترش آن جلوگیری کنند.
چهار ایستگاه آتشنشانی با ۴۰ نفر نیرو در بوکان در حال خدماترسانی به شهروندان است.
نظر شما