ماندانا زنگنه روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: یکی از مشکلات جدی سیستان و بلوچستان نداشتن زیرساختهای لازم در تولید گوشت مرغ بود که بدین منظور ۲ اقدام اساسی و زیربنایی رفع ممنوعیت صدور مجوز احداث واحدهای مرغداری و احیای کشتارگاههای طیور استان در سال گذشته انجام شد.
وی ادامه داد: در مجموع با اقدامات انجام شده از سال گذشته تاکنون شاهد بهبود قابل توجهی در تامین گوشت مرغ سیستان و بلوچستان خواهیم بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همچنین با پیگیریهای انجام شده و با توجه به تامین آب موردنیاز هماینک حدود ٢٠٠ واحد مرغداری برای نقاط مختلف استان در حال احداث است.
به گفته مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گوشت مرغ مورد نیاز سالیانه این استان ۷۸ هزار تن است که عمده گوشت مرغ کشتار روز مورد نیاز آن از استانهای همجوار بویژه خراسان جنوبی و یزد و بخشی هم از محل تولیدات کشتارگاههای داخل استان تامین و به بازار مصرف عرضه میشود.
محمد مهدی اکبری اظهارداشت: سال گذشته با راهاندازی پنج واحد جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی ظرفیت گوشت مرغ در این استان ۷۰۰ تن افزایش یافت.
وی بیان کرد: با راهاندازی این واحدها ٢٣٨ واحد با ظرفیت ۶ میلیون و ٢٣٨ هزار قطعه در هر دوره افزایش یافته که توان تولید بیشاز ۴٢ هزار تن گوشت مرغ را داراست.
نظر شما