مسعود یگانه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: کارخانه نئوپان خلخال با ظرفیت تولید روزانه ۱۵۰ مترمکعب ورق نئوپان ملامینه و اشتغال ۹۰ نفر در حال فعالیتهای تولیدی و صنعتی است و با اجرای طرح توسعه آن ظرفیت تولید کارخانه به ۵۰۰ مترمکعب در روز افزایش مییابد.
وی افزود: فوندانسیون محل اجرای طرح آماده و بخشی مهمی از تجهیزات خریداری شده ساخت کشور آلمان نیز به محل کارخانه انتقال یافته و تلاش میشود با تزریق ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اعتباری مصوب ستاد تسهیل و رفع موانع سرمایهگذاری استان اردبیل از محل اعتبارات تسهیلاتی بانک صنعت و معدن استان به این واحد تولیدی و صنعتی ، عملیات اجرایی طرح توسعه شتاب بگیرد.
سرپرست فرمانداری خلخال با بیان اینکه ارتقای کیفیت محصول تولیدی در کارخانه نئوپان و فروش همه محصولات تولیدی بصورت ورق نئوپان ملامینه شده موجب رونق فروش محصولات آن شده است، گفت: محصولات تولیدی این کارخانه علاوه بر فروش به استانهای مختلف کشور به پنج کشور آسیای میانه از جمله عراق ، افغانستان ، قزاقستان ، جمهوری آذربایجان و ازبکستان صادر میشود.
او با بیان اینکه مشکلی در تامین مواد اولیه این واحد صنعتی از جمله چوب و هیزم وجود نداشته و هیزم موردنیاز کارخانه بصورت نقد از فروشندگان خریداری و انبار میشود، اظهارکرد: با توجه به وسعت اراضی چهار هکتاری در اختیار کارخانه نئوپان خلخال و تلاش مدیر و سرمایهگذار کارخانه برای توسعه آن اجرای طرحهای تولید ورق ام دی اف و پالت در دستور قرار دارد.
کارخانه نئوپان خلخال پس از ۲ سال تعطیلی و توقف فعالیتهای تولیدی، از سوی بنیاد مستضعفان و مالک اصلی آن در سال ۱۳۹۸ به سرمایهگذار بخش خصوصی فروخته شده است.
این کارخانه به عنوان بزرگترین واحد صنعتی جنوب اردبیل پس از واگذاری به سرمایهگذار بخش خصوصی دوباره جان گرفته و هماکنون با ظرفیت کامل و در بخش تولید ورق نئوپان ملامینه در حال فعالیت است.
نظر شما