۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹
کد خبرنگار: 1295
کد خبر: 84491146
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عادی‌سازی روابط با اسرائیل مشارکت در جنایات این رژیم است

تهران- ایرنا- رژیم اشغالگر قدس با حمایت آمریکا و امضای توافقنامه عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای عربی تلاش می‌کند که گام به گام در منطقه نفوذ کند.برخی رهبران کشورهای عربی هم بدون توجه به نقض آشکار حقوق مردم فلسطین در دهه‌های اخیر در این پروژه مشارکت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، تاریخ هشت دهه خاورمیانه نشان می دهد که رژیم صهیونیستی تهدید جدی علیه صلح و امنیت این منطقه به شمار می‌رود. این رژیم ناقض قوانین بین المللی است و تاکنون بارها به اقدامات خرابکارانه و تروریستی دست زده است. اساسا رویکرد رژیم اشغالگر قدس درسیاست خارجی بر اساس توسعه طلبی و رفتارهای بی ثبات کننده بنا شده است.

 این رژیم بیشترین اراضی دیگر کشورها ازبلندی های جولان سوریه تا خاک اردن در کرانه باختری را طی ۷۰ سال گذشته اشغال کرده است و تعداد زیادی قطعنامه های شورای امنیت را بابت اشغالگری سرزمین های فلسطینیان در کارنامه دارد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا و جرد کوشنر، داماد و مشاورش مرداد سال گذشته با هدف خارج  کردن رژیم صهیونیستی از انزوای منطقه ای، توافقنامه‌ای موسوم به «توافق ابراهیم» را ابداع کردند. با ترغیب دولت ترامپ کشورهای بحرین، امارات عربی متحده، مراکش و سودان به «توافق ابراهیم» پیوستند تا روابط عادی سیاسی با این رژیم برقرار کنند. پیش از آن تنها دو کشور عرب یعنی مصر و اردن با اسرائیل معاهده صلح داشتند.

دونالد ترامپ گمان می‌کرد می‌تواند از این عادی‌سازی مناسبات میان تل آویو و کشورهای عربی برای جلب حمایت محافل نزدیک به این رژیم و یهودیان آمریکا در انتخابات استفاده کند، اما ناکام ماند. جرد کوشنر ماه گذشته به مناسبت یک سالگی عادی سازی روابط اعراب و رژیم صهیونیستی مرکز موسوم به موسسه صلح ابراهیم را افتتاح کرد.

حالا یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در راستای اجرای توافق ابراهیم و برای افتتاح سفارت این رژیم در منامه و مذاکره با همتای بحرینی خود به این کشور سفر کرده است. سخنگوی وزارت خارجه رژیم اسرائیل گفته که در این سفر پنج تفاهم‌نامه از جمله توافقنامه همکاری بین بیمارستان‌ها و شرکت‌های آب و برق امضا خواهد شد. نفتالی بنت٬ نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس نیز در سفر به نیویورک برای سخنرانی در هفتادوششمین مجمع عمومی سازمان ملل، ‌با وزیر خارجه امارات متحده عربی و یک وزیر بحرینی دیدار کرد.

در همین زمینه حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه در توییتی نوشت: استقبال حکومت بحرین از وزیر خارجه رژیم جعلی صهیونیستی، خیانت آشکار به آرمان مردم مظلوم و مقاوم فلسطین است. ما فقط یک کشور می شناسیم که فلسطین نام دارد و پایتخت آن قدس است. بی تردید ارمغان تل آویو برای منطقه ‌و بحرین تنها ناامنی است.

سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی هم با یادآوری اقدام خفت بار حاکمان بحرین در علنی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، استقبال حاکمان این کشور از مقام رژیم اشغالگر قدس را خلاف خواست و رای مردم شریف و آزاده بحرین خواند. سخنگوی وزارت امور خارجه هر گونه زمینه سازی برای تثبیت حضور مخرب اسراییل در منطقه را در راستای تنش زایی و ناامنی بیشتر دانست و آن را محکوم کرد.

خطیب زاده با اظهار تاسف از نادیده گرفتن جنایات روزمره رژیم صهیونیستی علیه مردم ستمدیده و مظلوم اما مقاوم فلسطین از سوی حاکمان بحرین، اظهار کرد: این گونه اقدامات موجب مشروعیت افزایی رژیم صهیونیستی نخواهد شد و تاثیری نیز بر آرمان آزادی قدس شریف به عنوان قبله اول مسلمین جهان، ندارد.

 وی با تاکید بر این نکته که این لکه ننگ از دامان حکام بحرین پاک نخواهد شد، گفت که مردم منطقه همچنان مخالف روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی باقی خواهند ماند.

گفتنی است که مردم بحرین با حضور در خیابان‌ها به سفر یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به این کشور و افتتاح رسمی سفارتخانه تل آویو در منامه اعتراض کردند. نظامیان دولت بحرین نیز معترضان را با شلیک گلوله گاز اشک آور سرکوب کردند. معترضان پرچم فلسطین را حمل می‌کردند و برگه‌هایی که روی آن‌ها «نه به سازش» نوشته شده بود در دست داشتند.

جمعیت الوفاق بحرین نیز در بیانیه‌ای بر مخالفت قاطعانه خود با این سفر تاکید کرد. الوفاق در این بیانیه تصریح کرد: همه مردم بحرین با هتک حرمت سرزمین و کشورشان مخالف هستند و ما تاکید می‌کنیم که هرگونه حضور صهیونیست‌ها در بحرین به معنای تحریک احساسات بحرینی‌ها و تلاشی ناامیدانه برای درهم شکستن اراده آنها و تجاوزی بزرگ به حق ملت در تصمیم‌گیری درباره مسائل اصولی و سرنوشت سازشان است.

در بخش دیگری از بیانیه الوفاق آمده است: رژیم آل خلیفه هیچ حقی برای برقراری ارتباط با اسرائیل و دعوت از مسئولان این رژیم ندارد و هرگونه تماس و ارتباط با اسرائیل محکوم و غیرقابل قبول است و ملت ما چنین چیزی را نخواهند پذیرفت و آن را تهدیدی برای ثبات کشورشان می‌دانند.

رژیم اشغالگر صهیونیستی در طول بیش از هفت دهه اشغال سرزمین فلسطین، بارها به حقوق مردم فلسطین تجاوز کرده و مرتکب جنایت علیه صاحبان اصلی این سرزمین شده است. سیاست‌های این رژیم سال‌هاست که با احداث و گسترش مناطق صهیونیست نشین و بی‌خانمان کردن مردم فلسطین و محاصره نوار غزه ادامه دارد. ضرورت مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی هر روز بیش از پیش پررنگ می‌شود و برخی رهبران کشورهای عربی با عادی سازی روابط با این رژیم در جنایتهای آن علیه مردم فلسطین شریک هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha