علی دیانتی روز یکشنبه در بازدید از یکی از مراکز خرید سیب صنعتی این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مراکز شامل گوگ تپه (انبار ۵ هزار تنی شرکت تعاونی روستایی سیمینه)، حاج حسن (انبار ۲ هزار تنی شرکت تعاونی روستایی شهیرکندی) و شرکت تعاونی تولید روستایی فلاحت باروق آماده دریافت سیب صنعتی باغداران است.
وی با اشاره به اینکه قیمت مصوب هر کیلوگرم سیب صنعتی ۱۴ هزار و ۶۰۸ ریال تعیین شده است، بیان کرد: باغداران می توانند با اخذ حواله از مراکز جهاد کشاورزی شهرستان، سیبهای زیر درختی خود را در بستههای نایلونی ۲۰ کیلویی که عاری از هر گونه خرابی، لهیدگی، سنگ و علوفه باشد با در دست داشتن کپی کارت ملی و شماره شبای حساب بانک کشاورزی به این مراکز تحویل دهند.
وی افزود: یکی از کارخانههای ارومیه (پاکدیس) نیز سیب صنعتی باغداران را بصورت فلهای دریافت می کند.
براساس اعلام کارشناسان جهاد کشاورزی امسال گرمای تابستانه موجب شده تا سیبها زودتر رسیده و این عامل هم به ریزش شدید سیبها منجر شده است.
به علت عرضه بیشتر سیب صنعتی، کارخانه ها و دلالان نیز فضا را برای عدم همراهی در خرید مناسب دیدند که دولت در این زمینه برای عدم تضرر کشاورزان وارد خرید تضمینی شد.
میاندوآب یکی از قطبهای مهم کشاورزی آذربایجانغربی محسوب میشود و اشتغال، گردش مالی و اقتصاد شهرستان بهطور مستقیم و غیرمستقیم وابسته به بخش کشاورزی است.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی سالانه ۱.۲ میلیون تن سیب درختی تولید و روانه بازار می کند که به دلیل عوامل و حوادث طبیعی ۳۰ درصد این محصول ریزش کرده و به سیب زیر درختی یا همان سیب صنعتی تبدیل می شود، خرید سیب زیر درختی درجه سه با قیمت بسیار پایین توسط کارخانجات مهمترین مشکل کشاورزان استان در این بوده است که دولت با خرید تضمینی در سالجاری در راستای رفع این مشکل به حمایت از کشاورزان اقدام کرده است.
نظر شما