به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق استان همدان «شیرزاد جمشیدی» افزود: از مجموع رمزارزهای کشف شده ۳۰ دستگاه با توان ۴۵ کیلووات در رزن، ۲۰ دستگاه با توان ۵۰ کیلووات در تویسرکان، ۲ دستگاه با توان ۴.۸ کیلووات در فامنین، تعداد ۱۲ دستگاه با توان ۲۴ کیلووات در امور یک شهرستان همدان، ۶ دستگاه در ملایر، چهار دستگاه در بهار و ۱۴ دستگاه در اسدآباد در مجموع با توان ۲۴ کیلووات در این سه شهرستان، کشف شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان عنوان کرد: این تعداد دستگاه غیرمجاز کشف شده معادل یک میلیون و ۴۳۶ هزار و ۱۴۰ کیلووات ساعت انرژی مصرف کرده که حدود ۲ میلیارد تومان به شبکههای توزیع برق استان خسارت وارد کرده است.
وی با بیان اینکه با استفاده از منابع و روشهای متعدد علمی و تخصصی موفق به شناسایی و کشف این تعداد رمزارزهای غیرمجاز شدهایم، گفت: مقابله با دستگاه های استخراج کننده رمزارزهای غیرمجاز در اولویت این شرکت است.
جمشیدی با قدردانی از همکاری نیروی انتظامی و دادستانی استان در راستای کشف دستگاههای غیرمجاز رمزارز از شهروندان خواست: با همکاری در کشف دستگاههای غیرمجاز رمزارز ضمن جلوگیری از خسارت به شبکه توزیع برق از جوایز ارزنده در نظر گرفته شده برای گزارشات مردمی بهرهمند شوند.
دستگاه های استخراج کننده رمز ارز (ماینر) توان مصرفی بالایی دارند و موجب خسارت به شبکه توزیع نیروی برق می شوند.
کلمه استخراج (به انگلیسی Mining) در دنیای رمز ارزها به معنی تولید و تأیید تراکنش ارز رمز نگاری شده از طریق حل مسائل کامپیوتری است.
ارزهای رمزنگاری شده، ماهیت غیرمتمرکز دارند و برای کار کردن شبکه آنها نیاز است.
نظر شما