یکی از این سرآمدان دانشی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: هر ساله پایگاه استنادی علمی تامسون رویترز بر اساس تعداد ارجاع به مقالات انتشار یافته در مجله های تخصصی، این مقاله ها را معرفی میکند.
دکتر مسعود میرزایی شهرابی افزود :فهرست پژوهشگران پر استناد (Highly Cited Researchers) که در ایران به فهرست یکدرصد دانشمندان برتر جهان معروف شده است فهرستی از پر استنادترین پژوهشگران دنیاست که حداقل یک مقاله در یکی از ۲۱ حوزه تخصصی علم منتشر کرده باشند.
وی ادامه داد: بر اساس آخرین فهرست منتشر شده از سوی این بنیاد علمی در سال ۲۰۲۱ میلادی دکتر امیرحسن امیری و اینجانب مسعود میرزایی شهرابی توانستیم در میان دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار بگیریم.
عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: پایگاه Essential Science Indicators که به ESI معروف است، ابزاری تحلیلی برای تعیین و تشخیص پژوهشهای سطح بالا در پایگاه Web of Science به شمار میرود.
میرزایی افزود: میزان استنادها به انتشارات علمی یک کشور از جمله شاخصهای مهمی است که بیانگر میزان تکیه نظام جهانی علم به آن کشور است و پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز ( ESI )، دانشگاهها را براساس تعداد استنادهایی که در یک دهه گذشته دریافت کرده اند انتخاب و فهرستی از موثرترین دانشگاههای دنیا را معرفی می کند و برای انتخاب موثرترین دانشگاهها، تمامی دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی دنیا بر حسب میزان اثرگذاری آنها مرتب سازی و در گام بعدی یک درصد برتر آنها که دارای بیشترین میزان اثرگذاری بوده اند معرفی می شوند.
وی اضافه کرد: این پایگاه بیش از ۱۱ هزار مجله علمی در سراسر جهان را زیر پوشش خود دارد تا رتبهبندی نویسندگان، مؤسسهها، کشورها و مجلهها را در ۲۱ حوزۀ مختلف بر اساس علم اطلاعات و اصول علمسنجی انجام دهد.
دانشگاه فردوسی مشهد با قدمتی بیش از ۷۰ سال یکی از معتبرترین و بزرگترین دانشگاههای کشور و یکی از ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان است.
نظر شما