به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «پرویز فتاح» در نشست هم اندیشی وزارت جهاد کشاورزی و رییس بنیاد مستضعافان انقلاب اسلامی در راستای توسعه کشاورزی و امنیت غذایی که در محل این وزارتخانه برگزار شد، افزود: بنیاد در حوزه کشاورزی و دامپروری فعالیت گستردهای دارد ولی اعتقاد داریم در بحث امنیت غذایی نباید نگاه خیلی اقتصادی باشد.
وی اضافه کرد: نگاه ما به سمت منفعت مردم و مصلحت نظام است و بنیاد به عنوان یک نهاد انقلابی حتما فراتر از نگاه اقتصادی و سود به بخش کشاورزی می نگرد تا نیازهای مردم در بخش مواد غذایی تامین شود.
رییس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه اکنون فشار روی قشر ضعیف و متوسط جامعه است، اظهار داشت: به دولت اعلام آمادگی کردیم ما با تدابیر و سیاست های دولت و نظام کاملا هماهنگ عمل می کنیم و به شکل بنگاه اقتصادی به موضوع نمی نگریم.
وی افزود: با وجود اینکه بنیاد تصمیم دارد از برخی از صنایع خروج کند اما در حوزه کشاورزی و دامپروری و حوزه های مختلف کشاورزی که مصلحت نظام ایجاب می کند؛ سرمایه گذاری بیشتری خواهیم داشت و به همین منظور نماینده تام الختیاری به بخش کشاورزی معرفی می کنیم.
فتاح با بیان اینکه بنیاد دارای زنجیره کاملی از جمله زمین و آب است، گفت: طی سالیان گذشته بنیاد در این بخش ها سرمایه گذاری های کلانی انجام داده و اکنون تلاش داریم تولید محصولات کشاورزی و باغی در کارخانه و صنایع تبدیلی به کالاهای آماده مصرف تبدیل شود.
وی اضافه کرد: در این جلسه مسائل باغی و تولید بذر هیبردی به دلیل وابستگی به خارج و خرو ج ارز از کشور تاکید شده و تلاش داریم با اتکا به تکنولوژی های داخلی اجرایی کنیم.
رشد ۱۲ درصدی سالانه هلدینگ کشاورزی
وی ادامه داد:حوزه هلدینگ کشاورزی و دامپروری حتی نهاده ها و باغداری به طور دائم و سالانه بین ۱۰ تا ۱۲ درصد رشد داشته است به طوری که ۸۰ هزار راس دام سنگین اکنون به ۱۰۳ هزار راس و راندمان شیرخام گاوداری ها از ۳۹ تا ۳۹.۵ کیلوگرم به ۴۵ کیلوگرم رسیده است و به اندازه نرم بین المللی تولید شیرخام داریم.
تخصیص وام قرض الحسنه روستایی در سالجاری
رییس بنیاد مستضعفان از تخصیص وام قرض الحسنه روستایی خبر داد و گفت: سال گذشته نیز با همکاری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در این زمینه کار مشترکی انجام دادیم به نحوی که نصف سود وام را این معاونت و نصف آن را ما پرداخت کردیم.
وی افزود: امسال تمام وام ها برای اشتغال روستایی به صورت قرض الحسنه و به سهولت پرداخت می شود.
احیای جهاد سازندگی نیازمند برنامه ریزی است
فتاح درباره احیای جهاد سازندگی گفت: از احیای جهاد سازندگی ذهنیت جدیدی نداریم اما باید بدانید که بنیاد علوی ما مردمی اداره می شود و نیروهای جهادی ما ساختار اداری ندارد.
وی اضافه کرد: بایستی بنیاد برکت، بنیاد علوی، کمیته امداد امام خمینی و بسیج برای تصمیم گیری در این خصوص جلساتی برگزار کنند.
رییس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: بنیاد می تواند اراضی خود را در اختیار بخش کشاورزی به منظور توسعه این بخش و تامین امنیت غذ ایی قرار دهد.
به گزارش ایرنا، امروز نشست هم اندیشی « سید جواد ساداتی نژاد» وزیر جهاد کشاورزی و «پرویز فتاح» رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در راستای توسعه کشاورزی و امنیت غذایی در محل این وزارتخانه با حضور معاونین و مدیران کل برگزار شد.
نظر شما