تأخیر در اجرای پروژه‌های درمانی را نمی‌پذیریم

ایرنا _تهران_ سرپرست سازمان تأمین اجتماعی بر لزوم تسریع و جبران تأخیر در اجرای پروژه‌های درمانی در دست احداث این سازمان تأکید کرد و گفت: حتی یک روز تأخیر در اجرای پروژه‌های درمانی را نمی‌پذیریم.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در جلسه‌ای با حضور مدیران حوزه‌های عمرانی و ساخت‌وساز این سازمان پس از مرور و بررسی تمامی پروژه‌های در دست اجرا و دو پروژه بیمارستانی دارای تأخیر سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: در اجرای پروژه‌های عمرانی نخستین موضوعی که باید مورد توجه باشد، پیش‌بینی دقیق تمامی مراحل پیشرفت کار قبل از شروع عملیات اجرایی پروژه است و از زمان شروع تا اجرای تمام مراحل پروژه باید اجرای کامل و درست برنامه طراحی شده، مبنای کار قرار گیرد.

وی با اشاره به تأمین مالی به موقع پروژه‌های عمرانی در دست اجرای سازمان تأمین اجتماعی گفت: هرچند بیشتر پروژه‌ها مطابق با برنامه زمانی درحال اجرا هستند اما تأخیر در اجرای پروژه‌ها به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و به‌ویژه در پروژه‌های درمانی که با هدف خدمت‌رسانی به جامعه شریف کارگری احداث می‌شوند، تأخیر در اجرای پروژه به معنی تأخیر در ارائه خدمات درمانی به بیماران است.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی وجود ظرفیت‌هایی همچون شرکت خانه‌سازی و نیروهای متخصص و توانمند در حوزه‌های فنی و مهندسی در این سازمان را سرمایه‌ای بسیار ارزشمند دانست و گفت: به نظر می‌رسد که تأخیر در اجرای برخی پروژه‌ها بیشتر ناشی از مشکلات مدیریتی است و اگر مجموعه سازمان در کنار هم هر کدام تکالیف خود را به درستی انجام دهند، مشکلی در اجرای پروژه‌ها ایجاد نمی‌شود.

موسوی بر لزوم تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های دارای بیش از ۷۰ درصد پیشرفت تأکید کرد و افزود: برای پیشبرد و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و دارای تاخیر باید برنامه دقیق برای رفع مشکل طراحی شود و به مدیران حوزه‌های فنی و عمرانی اختیارات لازم برای پیشبرد و رفع مشکلات پروژه‌های دارای تأخیر تفویض می‌شود.

در این جلسه مدیران حوزه فنی و مهندسی و همچنین مدیران شرکت‌های فعال در حوزه ساخت و تجهیز پروژه‌های بیمه‌ای و درمانی سازمان تأمین اجتماعی به ارایه گزارش از پروژه‌های مختلف در حال اجرای این سازمان پرداختند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی هفته گذشته از پروژه ساختمان جدید بیمارستان شهید فیاض بخش بازدید و بر لزوم تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی تأکید کرد.

برنامه استراتژیک سازمان تامین اجتماعی پس از بازنگری مبنای فعالیت این سازمان خواهد بود

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: برنامه استراتژیک سازمان پس از بازنگری مبنای فعالیت این سازمان خواهد بود و برنامه استراتژیک را از منظر دریافت‌کنندگان خدمات مرور می‌کنیم تا تأمین اجتماعی از سازمانی وظیفه‌گرا به سازمان عرضه کننده خدمت تبدیل شود.

موسوی همچنین در جلسه بررسی برنامه استراتژیک سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: در هر حوزه فعالیت سازمان باید هدف راهبردی مشخص داشته باشیم و ابزار رسیدن به هدف و روش تحقق اهداف را به دقت تعیین کنیم.

وی افزود: برنامه عملیاتی نیز باید بر اساس شاخص‌های کلیدی طراحی شود و توام با زمان‌بندی باشد تا براساس شاخص‌ها و برنامه زمان‌بندی، امکان ارزیابی اثربخشی برنامه نیز فراهم شود.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی زحمات و تلاش‌های مدیران و کارشناسان حوزه برنامه‌ریزی این سازمان برای تنظیم برنامه راهبردی را ارزشمند دانست و گفت: تحول بدون برنامه‌ریزی استراتژیک هرگز اتفاق نمی‌افتد و برنامه استراتژیک در صورتی می‌تواند زمینه‌ساز تحول در سازمان باشد که طراحی آن مطابق با الگوهای علمی از حوزه عملیاتی و اجرایی سازمان شروع شود.

موسوی افزود: برنامه استراتژیک سیستمی محور فعالیت‌های سازمان است و مجموعه سیستم و ذی‌نفعان باید در طراحی برنامه استراتژیک مشارکت کنند و برنامه باید از منظر خدمت گیرندگان سازمان طراحی شود.

وی در ادامه به آسیب‌شناسی علت شکست برنامه‌های استراتژیک پرداخت و گفت: دلیل اصلی شکست این برنامه‌ها پیوند نداشتن برنامه با کل سیستم است. همه اجزا و ارکان سیستم باید با این برنامه ارتباط داشته باشند و هر کدام باید سهم و نقش خود را در برنامه استراتژیک بدانند.

موسوی ویژگی اصلی برنامه استراتژیک را تمرکز بر رفع مشکلات و یافتن نقاط تحول ساز دانست و اظهار داشت: برنامه استراتژیک به معنای واقعی کلمه نقطه‌زنی است و تاریخ تحول و تطور برنامه استراتژیک نشان دهنده اثرگذاری این روش برنامه‌ریزی است.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی انعطاف پذیری را از ویژگی‌های اصلی برنامه استراتژیک برشمرد و گفت: اصلاح و به روز رسانی برنامه نیز باید در مسیر درست انجام شود و در هر یک از حوزه‌های فعالیت سازمان از جمله بخش‌های درمانی، بیمه‌ای، اقتصادی و سایر حوزه باید الگوی برنامه‌ریزی استراتژیک اجرا شود.

موسوی کنترل و ارزیابی را از مهمترین مسائل در برنامه استراتژیک دانست و افزود: برنامه استراتژیک باید محیط فعالیت سازمان را شکل دهد و لحظه به لحظه امکان کنترل و ارزیابی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: موفقیت سازمان در برنامه استراتژیک این است که از رویکرد فرآیند محور به سوی رویکرد پیامد محور حرکت کند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه برنامه راهبردی سازمان مبتنی بر هدف، ابزار و روش طراحی می‌شود، گفت: اینکه سازمان سند برنامه استراتژیک دارد، غنیمت است چراکه کار با ارزشی صورت گرفته است و برنامه موجود با رویکرد علمی بازنگری خواهد شد.

۱۳۵۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha