دکتر محمد خزائی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با توجه به اینکه برخی از افراد مسن و بیمار توان حضور در پایگاه تجمعی واکسیناسیون و مراکز بهداشتی برای تزریق واکسن کرونا را ندارند برنامه ریزی برای حضور در منازل این افراد صورت گرفته است.
رییس مرکز بهداشت استان همدان اضافه کرد: این طرح با مشارکت اداره کل بهزیستی صورت می گیرد و این نهاد اطلاعات آماری و آدرس محل سکونت افراد مُسن و بیمار را در اختیار معاونت بهداشتی برای اجرای طرح «خانه به خانه» قرار می دهد.
خزائی با بیان اینکه این طرح تاکنون تنها در تهران اجرا شده است اظهار داشت: احتمال می رود در فرایند اجرای این طرح دیگر نهادها از جمله کمیته امداد نیز به مدد معاونت بهداشتی آمده و اطلاعات افراد سالمند و بیماران بستری در خانه که در دست بهزیستی نیست را در اختیار علوم پزشکی برای واکسیناسیون قرار دهند.
وی بیان کرد: با توجه به محدود بودن شمار افراد سالمند و بیماران بستری در خانه، برای هر شهرستان یک تیم متشکل از نماینده بهزیستی و کارشناسان واکسیناسیون معاونت بهداشتی تشکیل شده و در مرکز استان به علت بالا بودن جمعیت سه تا چهار تیم تشکیل می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: در مناطق روستایی علاوه بر اجرای طرح واکسیناسیون «خانه به خانه»، بهورزان با مراجعه به در منزل روستاییان افراد واجد شرایط را به حضور در خانه بهداشت برای تزریق واکسن کرونا دعوت و تشویق می کنند.
خزائی اظهار داشت: یک میلیون و ۳۳۰ هزار دُز واکسن کرونا تا روز گذشته در استان همدان تزریق شده است که ۹۲۰ هزار دُز در مرحله اول و مابقی مرحله دوم بوده است.
به گزارش ایرنا، از ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان، فامنین در وضعیت زرد و مابقی شهرستان ها در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.
نظر شما