آیین عزاداری شب شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار شد

مشهد- ایرنا- همزمان با واپسین شب ماه صفر، آیین عزاداری و سوگواری شب شهادت امام رضا(ع) چهارشنبه در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی در این مراسم گفت: زیارت امام هشتم(ع) توفیق و فضیلت بزرگی است که نصیب اشخاص می‌شود.

آیت الله سیدمهدی قریشی افزود: آنچه که زیارت ما را به ثمر می‌نشاند انجام عمل صالح است و زیارت بدون عمل صالح فایده ندارد.

وی اظهار داشت: پیامبر(ص) به حضرت فاطمه (س) فرمودند که عمل صالح انجام بده چون اگر عمل نداشته باشی روز قیامت کاری نمی توانم برایت انجام دهم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص سیره پیامبر اکرم(ص) گفت: آن حضرت به اندازه ضرورت از دنیا استفاده می‌کرد و دلبسته دنیا نبود.

آیت الله قریشی ادامه داد: اینکه رسول خدا(ص) اسوه حسنه است یکی از موارد الگوگیری این است که ما هم مثل آن حضرت فریفته دنیا نباشیم. اگر دنیا برای کسی جلوه کند از آخرت منصرف می‌شود.

وی گفت: امام علی(ع) فرمود دنیا و آخرت با هم جمع نمی‌شوند. اگر ما می‌خواهیم در آخرت همراه پیامبر باشیم نباید به دنیا دل ببندیم و باید عمل صالح نیز انجام دهیم.

مرثیه خوانی و خواندن شعر آیینی از دیگر برنامه‌های مراسم شب شهادت امام رضا(ع) بود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha