مدرسه‌سازی در مناطق دورافتاده باعث افزایش انگیزه دانش‌آموزان شده است

چابهار - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: مدرسه‌سازی و حضور خیران و مجموعه‌های مردم‌نهاد در مناطق دورافتاده باعث افزایش انگیزه در بین دانش‌آموزان این مناطق شده است.

به گزارش ایرنا، حمید رضا رخشانی روز جمعه در آیین تجلیل از برگزیدگان کنکور بخش پیرسهراب دشتیاری که با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش و مسوولان استانی و منطقه‌ای برگزار شد اظهار داشت: حضور تاثیر گذار مجموعه‌های مردم نهاد و خیران گرانقدر در مناطق دور افتاده، رشد و بالندگی فرزندان این سامان را به دنبال داشته و دارد.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های بی‌بدیل نظام آموزشی به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته، حضور موفق و موثر خیرین گرانقدر بوده که توانسته بارقه امید و نشاط را در بین دانش‌آموزان ایجاد و فراگیر کند.
رخشانی ضمن قدردانی از همه تلاش‌ها و نگاه‌های دلسوزانه مسوولان ستادی و به ویژه خیران نیک اندیش به فرزندان این سرزمین اظهار داشت: در شرایط سخت شیوع کرونا و آموزش‌های مجازی و تعطیلی مدارس، دانش‌آموزان و معلمان با همتی بلند و اراده‌ای استوار در کنکور سراسری خوش درخشیدند و قریب به ۴ هزار و ۵۰۰ نفر در رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف و معتبر پذیرش شده‌اند.
 وی افزود: اگرچه زیرساخت‌های مخابراتی و اینترنتی به شدت در این گونه مناطق ضعیف است اما آنچه توانست این اتفاق مبارک را رقم بزند همدلی و همراهی مجموعه‌های مختلف و همگام شدن مسوولان و مردم بود.
 مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: سیستان و بلوچستان در حال حاضر ۱۲ هزار نفر کمبود نیرو دارد که به روش‌های مختلف این کمبود جبران شده است، اما یقیناً نیروی انسانی توانمند، ماهر و کیفی می‌تواند در مسیر تحقق اهداف متعالی تعلیم و تربیت موثر واقع شود و امیدواریم با توجه و حساسیت خاصی که در وزارت نسبت به آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان و فرزندان مستعد آن ایجاد شده این مهم نیز محقق گردد.
 رخشانی گفت: از آنجایی که سیستان و بلوچستان در بین استان‌های کشور در شاخص سبد مالی و اقتصادی خانوار در ردیف آخر قرار دارد و به نوعی فقر اقتصادی والدین در فرآیند تحصیل و تربیت فرزندان تأثیرگذار است امیدواریم از این حیث نیز شاهد تغییرات محسوسی در رشد و بالندگی دانش‌آموزان و ترسیم آینده ای روشن برای آنان باشیم.
 وی تصریح کرد: خیران نیک‌نامی همچون زنده یاد حسین علیمرادی و امثال وی با حضور در این گونه مناطق، موجبات دلگرمی معلمان و دانش‌آموزان را به دنبال دارد و از این بابت بسیار مسرور و خرسندیم و امیدواریم راه این عزیزان با قوت ادامه یابد.

به گزارش ایرنا در سال تحصیلی جدید بیش‌از ۸۸۰ هزار دانش‌آموز در مدارس سیستان و بلوچستان  مشغول به تحصیل شدند.
سیستان و بلوچستان دارای ۲ هزار و ۶۶۸ مدرسه در نقاط شهری و پنج هزار و ۶۳۲ مدرسه در نقاط روستایی و عشایری است.

علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش صبح امروز با استقبال معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، حمید الدین یوسفی فرماندار کنارک، سعیدی نماینده مردم در مجلس، رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش، عبدالرحیم کُردی مدیر عامل منطقه آزاد چابهار و جمعی از مسوولان وارد فرودگاه بندر کنارک شد.

اخبار مرتبط