" داریوش جاوید " روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واحد بروجرد به عنوان پنجمین واحد دانشگاهی در سال ۱۳۶۲ تاسیس شد و در زمینه رشتههای پزشکی و پیراپزشکی در غرب کشور پیشرو است.
وی با بیان اینکه این واحد دانشگاهی هم اکنون در رشته دندانپزشکی، علوم آزمایشگاهی، پرستاری، بهداشت و مامایی دانشجو میپذیرد، اظهار داشت: به دلیل اینکه رشته پرستاری هیات علمی مناسب و قدمت زیاد دارد، به دنبال اخذ مجوز برای کارشناسی ارشد رشته پرستاری نیز هستیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد ادامه داد: رشته دندانپزشکی واحد بروجرد از شرایط بسیار مطلوبی برخوردار است به طوری که در سالهای اخیر در آزمون علوم پایه رتبه اول میزان درصد قبولی بین دانشگاههای آزاد و دولتی را کسب کرده است.
وی با اشاره به اینکه در این منطقه امکانات پزشکی و پیراپزشکی بی نظیری وجود دارد، اضافه کرد: در ایام شیوع ویروس کرونا دانشگاه آزاد بروجرد در گرهگشایی از مشکلات بهداشتی مردم بسیار راهگشا بود و از مسوولان وزارت بهداشت انتظار میرود به این واحد دانشگاهی نگاه ویژه داشته باشند.
جاوید با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد سه مرکز واکسیناسیون تجمیعی در این شهرستان راهاندازی کرده است، یادآور شد: بالاترین میزان تزریق واکسن کرونا در این سه مرکز انجام شده است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد افزود: ممکن است اخذ مجوز برای رشتههایی که نیاز داریم، سه سال طول بکشد تا دبیران بورد تخصصی برای بازدید دورهای بیایند. انتظار میرود با توجه به پتانسیل دانشگاه آزاد در راهاندازی رشتههای جدید این بازدیدهای دورهای بیشتر باشد و وزارت بهداشت کمک کند؛ دانشگاه آزاد نیز میتواند در شرایط بحرانی کمک حال مردم باشد.
وی درباره برنامههای واحد بروجرد برای تاسیس دانشکدههای بینرشتهای در حوزه پزشکی، گفت: این واحد با بیش از ۴۰ عضو هیات علمی دارای ۲ کلینیک دندانپزشکی و بیماریهای خاص در شهر بروجرد است که یکی از بهترین کلینیکهای دندانپزشکی کشور مختص دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد است.
وی اشاره کرد: با هماهنگی سازمان مرکزی چندین رشته که به دلایلی حذف شده بود را مجدد به واحد بروجرد برگرداندیم؛ در نتیجه با افزایش تعداد رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی میزان جذب نیز افزایش داشت؛ بهگونه ای که در سال گذشته در اعلام نتایج ارشد بیش از ۷۰۰ دانشجوی ارشد به واحد بروجرد اعلام شد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با اشاره به اینکه ۱۱۰ کارگاه و آزمایشگاه فعال در واحد بروجرد وجود دارد، افزود: بخش دانشکده کارآفرین و مهارت که به دانشگاه آزاد اضافه شد، تعداد زیادی آزمایشگاه و کارگاه از این دانشکدهها به جمع دانشگاه آزاد اضافه شد. این نوید را می دهیم که در ۲ سال گذشته مجوز سه آزمایشگاه همکار استاندارد گرفته شد و معاونت پژوهش و فناوری سازمان نیز مجوز راهاندازی یک آزمایشگاه موادغذایی را به واحد بروجرد صادر کرده است.
نظر شما