قانون جهش مسکن سبب خانه‌دار شدن دهک‌های پایین جامعه می‌شود

زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: قانون جهش مسکن ضمن رونق اقتصادی، افزایش اشتغال و تقویت تولید باعث خانه‌دار شدن دهک‌های پایین جامعه و سبب امید آفرینی در استان می‌شود.

به گزارش روز شنبه ایرنا حسین مدرس خیابانی در جلسه شورای مسکن‌ سیستان و بلوچستان اظهارداشت: طرح جهش مسکن که عمدتا دهک های یک تا چهار جامعه را در بر می‌گیرد مهمترین و محوری ترین اولویت دولت سیزدهم به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: در این راستا سیستان و بلوچستان با تجمیع امکانات و هماهنگی تمامی دستگاههای اجرایی عزم جدی خود را برای اجرای این قانون و تامین مسکن نیازمندان بکار بسته است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در نخستین جلسه شورای تامین مسکن استان با محوریت قانون جهش مسکن نحوه تامین زمین های مورد نیاز برای احداث مسکن مورد بررسی قرار گرفت‌.
وی بر اجرایی شدن هر چه سریعتر قانون جهش مسکن در سیستان و بلوچستان تاکید و افزود: مسکن‌ به عنوان یکی از مهمترین عوامل پیشران اقتصادی هر کشور که حدود ۱۲۰ فعالیت اقتصادی را در بر می گیرد علاوه بر تامین مسکن نیازمندان سبب رونق اقتصادی استان می‌شود.
مدرس خیابانی افزود: متقاضیان واجد شرایط در طرح جهش مسکن در سیستان و بلوچستان باید در سامانه که به نام این طرح بزودی از طریق وزارت راه و شهرسازی اعلام می‌شود ثبت نام  کنند.
وی تاکید کرد: از آنجایی که هدف این طرح اقشار آسیب پذیر، کارمندان و کارگران هستند ضروری است دولت بخش قابل توجهی از هزینه های ساخت واحدهای مسکونی را در قالب تسهیلات بانکی مناسب با سود کم و مدت زمان طولانی بازپرداخت مورد توجه قرار دهد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همچنین‌ به منظور اجرای هر چه بهتر قانون جهش مسکن در سیستان و بلوچستان مقرر شد دبیرخانه شورای تامین مسکن نقطه نظرات تمام دستگاهها و صاحب نظران را در تدوین هر چه بهتر آیین نامه ها و دستورالعمل ها ساخت مسکن دریافت کند.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه با ارائه آخرین اقدامات لازم درخصوص شناسایی اراضی مازاد دستگاههای اجرایی، اراضی نیازمند تغییر کاربری در کمیسیون‌ های ماده پنج، اراضی نیازمند الحاق به محدوده شهری و اراضی برای شهرک سازی جهت رفع نیاز سالانه به مسکن اجرای این طرح مهم‌ملی گفت: آیین نامه ها و شیوه نامه اجرایی قانون جهش مسکن در حال تدوین است که بعد از تصویب در هیات وزیران به استان ها ابلاغ خواهد شد.
عطاءاله اکبری افزود: در مجموع در حوزه تحت پوشش این اداره کل نیاز سالانه به مسکن در قالب یک برنامه چهار ساله مشخص شده است که بزودی فرآیند اجرا پس از ابلاغ شیوه نامه ها آغاز خواهد شد.
وی با بیان اینکه دولت مصمم است در افق چهارساله و در قالب این قانون تولید چهار میلیون مسکن را در کشور عملی سازد افزود: براین اساس نقش اصلی دولت در راستای تولید مسکن از طریق تامین زمین و ایجاد تسهیلات برای مردم ایفا می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان ادامه داد: از متقاضیان در خواست می شود در سامانه ملی که بزودی باز خواهد شد ثبت نام کنند.
گفتنی است: بعد از اعلام مصوبه قانونی جهش مسکن و ابلاغ توسط رئیس جمهوری بلافاصله شناسایی اراضی مورد نیاز به عنوان نخستین قدم در اجرای چار چوب قانون در  سیستان و بلوچستان توسط اداره کل راه و شهرسازی آغاز و نتایج آن در نخستین شورای مسکن استان مطرح شد. 
در این جلسه بعد از گرفتن نقطه نظرات اعضا و با توجه به تاکید استاندار سیستان و بلوچستان مبنی بر لزوم آغاز هر چه سریعتر طرح مسکن در استان بنا شد اقدامات فوری شامل شناسایی اراضی الحاقی، اراضی قابل تغییر کاربری در کمیسیون ماده پنج و اراضی مازاد دستگاه‌های اجرایی مشخص در چهار چوب ماده ۹ و ۱۰ قانون جهش مسکن برخی از آنها از طریق استان و برخی از طریق شورای عالی شهرسازی و ستاد پیگیری لازم شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha