به گزارش ایرنا از خبرگزاری آناتولی ترکیه، در بیانیه اتحادیه علمای مسلمان آمده است که این اتحادیه، هرگونه ی تروریست در هر مکان و زیر هر پوششی را محکوم می کند، چرا که تروریسم هیچ دین و آیینی ندارد و هیچ تفاوتی میان شیعه و سنی و میان اماکن مقدس در اسلام و ادیان دیگر وجود ندارد.
اتحادیه جهانی علمای مسلمان در سال ۲۰۰۴ توسط شیخ یوسف قرضاوی و عبدالله بن بیه از علمای اهل سنت، محمد واعظزاده خراسانی از علمای اهل تشیع و احمد بن حمد بن سلیمان الخلیلی از علمای اباضیه تشکیل شد و مقر آن دوحه پایتخت قطر است.
این اتحادیه خواستار سازندگی واقعی، صادقانه برای تحقق صلح و ثبات اجتماعی و جلوگیری از نژادپرستی و نفرت پراکنی علیه اسلام و هر آیین دیگری شد.
علی قره داغی دبیرکل اتحادیه علمای مسلمان این انفجار را یک عمل مجرمانه و گناه بزرگی دانست و تأکید کرد که هرگونه حمله ای به عبادتگاهها و کشتار بیگناهان یک اقدام مجرمانه و مخالف با تعالیم دین مبین اسلام و دیگر ادیان است.
وی همچنین تروریسم و نژادپرستی را در تقابل با هرگونه ارزشهای انسانی دانست و گفت که آنها تهدیدی برای تمام بشریت و ویرانگر تمدن و آبادانی هستند.
رسانههای افغانستانی روز جمعه اعلام کردند که در نتیجه انفجار در مسجدی در استان قندوز ۱۰۰ تن شهید و ۲۰۰ تن دیگر زخمی شدند.
گروهک تروریستی داعش مسؤولیت این حمله را برعهده گرفته بود.
نظر شما