به گزارش ایرنا، سیفالله سعدالدین روز یکشنبه به شاخه های مختلف علوم مهندسی اشاره کرد و به رسانه ها افزود: مهندسی عمومی، علوم مهندسی، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی عمران و مهندسی شیمی، زیرمجموعه موضوع علوم مهندسی است و سال گذشته نیز دانشگاه سمنان در همین جایگاه حضور داشت.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با بیان اینکه سال ۲۰۲۲ تعداد ۹۰ دانشگاه جدید از سراسر دنیا به این رتبه بندی اضافه شدند اظهار داشت : ۴۱ دانشگاه ایرانی حائز رتبه از جمهوری اسلامی ایران در این رتبه بندی شرکت داشتند که در موضوع مهندسی دانشگاه سمنان در جمع یکهزار و ۱۸۸ دانشگاه برتر جهان قرار دارد.
سعدالدین بیان کرد: این رتبهبندی بر اساس ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بینالمللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد انجام شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان افزود: دانشگاه سمنان در رتبهبندی کلی تایمز سال ۲۰۲۲ در جایگاه ۱۰۰۱ تا ۱۲۰۰ قرار دارد.
دانشگاه سمنان در رتبه بندهای اعلامشده دانشگاههای جوان و آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۱ موفق شد جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ را به خود اختصاص دهد.
دانشگاه سمنان حدود ۱۴ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیات علمی دارد.
نظر شما