۱۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 84499009
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲ خبر کوتاه از میراث فرهنگی کردستان

۱۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵
کد خبر: 84499009
۲ خبر کوتاه از میراث فرهنگی کردستان

سنندج - ایرنا - بازدید استاندار کردستان از خانه صنایع دستی در سنندج و مشکلات واحدهای اقامتی کردستان، ۲ خبر کوتاه از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان است.

به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا استاندار کردستان به همراه یعقوب گویلیان، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان و چند تن دیگر از مسوولان از خانه صنایع‌دستی و کارگاه‌های این مرکز بازدید کرد.

استاندار کردستان در این بازدید ضمن دیدار با صنعتگران از نزدیک در جریان مشکلات و مسایل تولیدکنندگان صنایع دستی قرار گرفت.

بهمن مرادنیا اظهار داشت: صنعتگران و هنرمندان کردستانی فعال در این حوزه سرمایه‌هایی هستند که باید به بهترین شکل از آنها حمایت شود که امیدواریم با رونق دوباره بخش‌های اقتصادی در پسا کرونا این بخش نیز با همت صنعتگران و بخش دولتی سریعا رونق بگیرد.

در این بازدید یعقوب گویلیان، مدیرکل میراث فرهنگی کردستان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت صنایع دستی و صنعتگران این بخش گفت: صدمات ناشی از شیوع ویروس کرونا به حوزه صنایع دستی استان بیشتر از سایر بخش‌های اقتصادی استان است که نیاز است در این زمینه اقدام‌های اساسی انجام شود.

هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی نیز با معرفی آثار و تولیدات خود به بیان مشکلات این بخش پرداختند.

مشکلات واحدهای اقامتی کردستان بررسی شد

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره ‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کردستان در جلسه‌ با اعضای هیات مدیره جامعه هتلداران استان، بررسی، احصاء و تلاش در راستای رفع مشکلات مراکز اقامتی استان را اولویت این معاونت برشمرد.

آرمان وطن‌دوست گفت: با توجه به شروع واکسیناسیون سراسری انتظار می‌رود روند سفر و گردشگری سیر صعودی داشته باشد برهمین اساس لازم است برنامه‌ریزی‌های لازم در سطح استان در این خصوص انجام شود.

وی ادامه داد: رعایت اصول مهمان‌نوازی، بهداشت و سایر موازین در مراکز اقامتی استان، در نظارت‌ها و بازرسی‌ها مدنظر خواهد بود و لازم است هتل‌ها و مهمانپذیرهای استان در این راستا اقدام‌های لازم را انجام دهند.

معاون گردشگری اداره ‌کل میراث‌ فرهنگی کردستان اظهار داشت: سامانه جانا یکی دیگر از اولویت‌های این اداره‌کل در زمینه ثبت اطلاعات مراکز اقامتی است، بر همین اساس به واحدهایی که در این سامانه اطلاعات وارد نکرده‌اند و در زمینه رعایت اصول و موازین بهداشتی و سایر موارد دیگر اقدامی انجام ندهند، هیچ‌گونه خدمات حمایتی از جمله تمدید پروانه بهره‌برداری و نرخ‌نامه از جانب این اداره‌کل انجام نخواهد شد.

وی گفت: همسان‌سازی نرخ مراکز اقامتی با استان‌های هم‌جوار با توجه به اینکه نرخ کنونی پاسخ‌گوی هزینه تهیه مواد اولیه، حقوق و دست‌مزد در مراکز اقامتی نیست، امری ضروری است.

ارائه خدمات مناسب به مسافران اولویت هتلداران کردستان است

رییس جامعه هتلداران کردستان گفت: ارایه خدمات مناسب همراه با رعایت موازین بهداشتی و اصول مهمان‌نوازی اولویت هتلداران و مدیران مهمانپذیرهای استان برای مسافران و گردشگران ورودی به کردستان در پسا کرونا است.

عبدالحمید حمیدی گفت: همسان‌سازی نرخ مراکز اقامتی استان با سایر استان‌های هم‌جوار خواسته این جامعه بوده و اقدام مناسب معاونت گردشگری و سرمایه‌گذاری استان در این زمینه قابل تقدیر است.

وی اظهار داشت: آموزش مدیران و کارکنان مراکز اقامتی جزء برنامه‌های اصلی این جامعه بوده و همواره از هر دوره آموزشی که منجر به توسعه صنعت گردشگری و هتلداری در کردستان شود استقبال می‌شود.

حمیدی عنوان کرد: کردستان به لحاظ دارا بودن مراکز اقامتی در سطح مناسبی است اما نیاز به توسعه در این حوزه همواره مورد تاکید جامعه هتلداران استان بوده و در این زمینه از هرگونه اقدامی حمایت خواهد کرد.

۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکان‌های طبیعی در استان شناسایی شده که از این تعداد ۹۳۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است. از آثار ثبت شده استان در فهرست آثار ملی ۷۹۳ اثر غیرمنقول (شامل آثار تاریخی، تپه، محوطه و بنا)، ۲۹ اثر منقول، ۲۵ اثر میراث طبیعی و ۹۳ اثر میراث معنوی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha