به گزارش ایرنا، کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با استفاده از ظرفیت خبرنگاران، فعالان شبکه های اجتماعی و روابط عمومی دستگاه های اجرایی شهرستان شاهرود مبادرت به راه اندازی این پویش کردند تا ضرورت واکسیناسیون برای افرادی که تاکنون واکسن تزریق نکردند را اطلاع رسانی کنند.
معصومه حسینی کارشناس مسوول آموزش سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روز دوشنبه در حاشیه نشست هم اندیشی با فعالان عرصه خبر در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیج آموزش و اطلاع رسانی واکسیناسیون در راستای فرهنگ سازی و ترغیب آحاد جامعه برای تزریق واکسن کرونا شکل گرفته است تا ایمنی ۸۵ درصدی جامعه تحقق یابد و در اجرای این پویش نیازمند همکاری تمام سازمان ها و ارکان ها هستیم.
وی با بیان اینکه برخی افراد با انتشار شایعاتی در فضای مجازی موجب نگرانی کسانی میشوند که واکسن نزدند، اظهار داشت: این پویش از امروز تا ۲۰ آبان ماه با هدف افزایش مراجعه جامعه هدف برای تزریق واکسن کرونا آغاز به کار کرد.
حسینی، افزایش آگاهی جامعه در خصوص فواید واکسیناسیون گسترده را ضروری خواند و ابراز داشت: این اطلاع رسانی در افزایش آگاهی جامعه در خصوص نقش و تاثیر واکسن در کاهش میزان مرگ و بستری ها و همچنین کاهش باورهای نادرست جامعه در خصوص تزریق واکسن بسیار موثر خواهد بود.
کارشناس مسوول سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه کارگروه آموزش این پویش تشکیل شد، تصریح کرد: گروه های تولید محتوا و بازنشر تعیین شدند و در پایان این پویش ارزشیابی انجام خواهد شد تا درصد افزایش پوشش واکسیناسیون با اجرای این پویش مشخص شود.
وی با بیان اینکه ۲۲۸ هزار نفر افراد بالای ۱۲ سال در شهرستان های شاهرود و میامی وجود دارند، ابراز داشت: از این تعداد تا روز گذشته حدود ۱۵۹ هزار نفر معادل ۷۰ درصد دُز اول واکسن کرونا را تزریق کردند.
حسینی با اشاره به اینکه سه مرکز تجمیعی در شهر شاهرود خدمات واکسیناسیون را انجام می دهند، افزود: تاکنون ۵۶ درصد از دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال شهرستان های شاهرود و میامی دُز اول واکسن را دریافت کردند.
بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان شاهرود به درمان مبتلایان ویروس کرونا اختصاص یافته است، هم اکنون شهرستان شاهرود در وضعیت نارنجی و شهرستان میامی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
نظر شما