عثمان صالح زاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال ۱۲۵ پرونده و سال گذشته ۲۳۰ پرونده برای متخلفان عرصه جنگل و مرتع تشکیل شده است که باتوجه به آموزش های صحیح و برگزاری کلاس های ترویجی در روستاها این تخلفات کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه تخریب و تصرف مراتع و جنگل ها به ضرر روستاییان و زیست بوم منطقه و پیامدهای زیان باری را بوجود می آورد، افزود: جلوگیری از قطع درختان و قاچاق چوب، نیازمند همت جمعی و همکاری مردم و شورای روستاهاست.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سقز به تخلفات عرصه قاچاق چوب اشاره کرد و یادآور شد: امسال ۱۷ محموله قاچاق چوب در این شهرستان کشف و پرونده آنها به تعزیرات انتقال داده شده است و متخلفان این ۱۷ مورد طبق قانون محکوم شده اند.
وی با بیان اینکه سقز دارای ۲۴۲ هزار هکتار مرتع است، افزود: همچنین مساحت جنگل در شهرستان بیش از ۱۲ هزار هکتار است که امید است اقشار جامعه در حفظ و حراست از مراتع و جنگل های این منطقه کوشا باشند.
صالح زاده ضمن دعوت از دوستداران طبیعت، بهره برداران محلی، فعالان منابع طبیعی و محیط زیست، روستاییان، مردم فهیم و با فرهنگ به مشارکت مجدانه در حفاظت از منابع طبیعی و جنگل های بینظیر زاگرس، خواست ضمن مشارکت در عملیات اطفا حریق عرصه های منابع طبیعی، گزارشات تخریب و تصرف منابع طبیعی، قطع درختان، بوته کنی و آتشسوزیها را از طریق سامانه ۱۵۰۴ و شماره تلفن های ۰۸۷۳۶۲۲۷۸۰۰ و ۰۸۷۳۶۲۱۵۶۵۵ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما