به گزارش ایرنا، مهدی قرائیان روز چهارشنبه به رسانه ها افزود: سطح زیر کشت باغ انار در استان سمنان پنج هزار و ۸۸۷ هکتار است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به ارقام محصول انار نیز اشاره کرد و گفت: گلوباریک ایوانکی، پوستسفید و پوستقرمز سمنان و درجزین، ملاسیه لاسجرد و ملس ساوه برخی از ارقام انار در استان است.
قرائیان با بیان اینکه موسم برداشت محصول انار از اوایل مهر تا اواسط آبان ماه است افزود: عمده باغ های انار استان سمنان در شهرستانهای گرمسار و آرادان، سمنان و مهدیشهر، سرخه قرار دارد و در شهرستانهای دامغان و شاهرود هم کشت میشود.
وی به برخی از مشکلات کشت محصول انار نیز اشاره کرد و گفت: کرم گلوگاه انار و همچنین ترکیدگی محصول سبب میشود تا بخش قابل ملاحظهای از محصول وارد ضایعات شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از کمبود صنایع فرآوری و همچنین سردخانه در مناطق مستعد بهعنوان دیگر مشکلات در این بخش اشاره کرد و افزود: توسعه در این بخش نیازمند مشارکت سرمایهگذاران است و تسهیلات بانکی برای حمایت از افراد علاقهمند در این بخش وجود دارد.
قرائیان گفت: طرح ایجاد سایهبان نیز برای کاهش مخاطرات مثل آفتابسوختگی و کاهش مصرف آب در سطح هشت هکتار از اراضی استان سمنان اجرا شده است که سبب افزایش کمی و کیفی محصولات شد.
استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.
نظر شما