«علی کامیار» روز پنجشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل دیوان محاسبات استان مرکزی در اراک افزود: تعامل مناسبی بین دیوان محاسبات استان مرکزی با دستگاههای اجرایی این استان برقرار است.
وی اظهار داشت: برای رشد موفقیت استان مرکزی رئیس دیوان محاسبات کشور، توجه ویژهای به انتخاب مدیرکل جدید این استان داشته و بنابراین مشاور خود را به عنوان مدیرکل جدید استان مرکزی منصوب کردند.
دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: رویکرد جدید دیوان محاسبات با شعار محوری «دیوانِ فناورانه مردم پایه» است به معنا که از پتانسیل مردمی استفاده و از گزارشهای مردمی برای رشد بیشتر بهره گرفته شود.
کامیار افزود: ۲۳ سامانه فناورانه در بودجه ۱۴۰۰ تعریف شده تا تعامل لازم برای شفاف سازی و بهرهوری از نظام بودجه ریزی کشور فراهم شود.
دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: سامانه اطلاعات مالیاتی ۲۳ درصد رشد داشته در حالی که باید این رشد به رقم ۱۰۰ درصد برسد.
کامیار افزود: با توجه به مشکلات درآمدی کشور از جمله نفت جای امیدواری است که درآمد مالیاتی بتواند به تامین بودجه کمک کند.
دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: برای جلوگیری از تخلفات سایبری باید ۲ درصد درآمد بانکها از محل تراکنش به نیروی انتظامی تخصیص داده شود که از این ۲ درصد هیچ مبلغی اخذ نشده بود که دیوان محاسبات ورود کرد.
دادستان دیوان محاسبات گفت: رویکرد دیگر دیوان محاسبات برای ارایه تفریغ بودجه قبل از موعد مقرر است که پارسال ۲ ماه زودتر تفریغ بودجه انجام شد و امسال تفریغ بودجه سال ۹۹ چهار ماه زودتر از وعده مقرر آماده و ۲ روز گذشته در مجلس شورای اسلامی قرائت شد.
کامیار افزود: رویکرد مجلس، تقویت بعد نظارتی است و برای اولین بار برای تفریغ بودجه، رئیس مجلس به دیوان محاسبات آمد و نشستهایی برگزار شد.
وی اظهار داشت: دیوان محاسبات به دنبال مچگیری و افزایش پرونده نیست و تلاش میشود تا تخلفات در دستگاههای دولتی از طریق خود دستگاهها و یا از طریق دیوان محاسبات کاهش یابد.
دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: مردم باید باور کنند دستگاههای دولتی درست کار میکنند و پایین آمدن تخلف موجب افزایش اعتماد مردمی به دستگاههای دولتی است.
وی افزود: عملکرد دیوان محاسبات استان مرکزی رضایت بخش ارزیابی میشود و این استان در تعامل با دیوان، الگوی موفقی برای سایر استانهای کشور است.
استاندار: درآمد مالیاتی استان مرکزی ۱۰۷ درصد از برنامه مصوب پیشی گرفت
استاندار مرکزی نیز در سخنانی گفت: درآمد مالیاتی این استان امسال ۱۰۷ درصد از میزان برنامه مصوب کشوری پیشی گرفته که بیانگر ظرفیت بالای این استان در حوزه برنامهریزی و اجرای راهبردهای مالیاتی و ذیحسابی است.
«سیدعلی آقازاده» افزود: میانگین رشد مالیات کشور از برنامه مصوب برای کشور امسال ۱۰۱ درصد بوده علت موفقیت استان در این حوزه تلاش تیم دارایی، مالیاتی، ذیحسابی و تعامل دستگاههای اجرایی استان است.
وی اظهار داشت: دیوان محاسبات یکی از ارکان اثرگذار در تحقق این موفقیت بوده و همکاری هدفمند این بخش با سایر دستگاههای مسئول باعث شده تا استان مرکزی موفق باشد.
استاندار مرکزی گفت: شاخص اقتصادی استان مرکزی در سال های اخیر رو به بهبود است و در دورههایی که تحریم و برخی رکودهای اقتصادی به وجود آمده موفقیت نسبی نیز کسب شده است.
آقازاده با اشاره به اینکه رویکرد دیوان محاسبات کشور مثبت، منطقی و برابر با واقعیت است، گفت: یک تیم تخصصی و حرفهای در دیوان محاسبات فعالیت دارد و رویکرد دیوان هرسال بهتر میشود و در بودجه ۱۴۰۰ برای اولین بار تفریغ بودجه در نیمه اول سال ارایه و گزارش آن در مجلس قرائت شد.
مدیرکل هماهنگی استانهای دیوان محاسبات نیز گفت: استان مرکزی جز استانهای درجه یک دیوان از نظر بُعد درآمدی و مصارف و از بُعد مالیاتی از استانهای موثر کشور است.
«روح الله اکبری» افزود: شرایط کشور از نظر اقتصادی به خاطر تحریم و کرونا در تنگنا است و برون رفت از این شرایط همراهی و همدلی دستگاههای برنامه ریز و سیاست گذار را میطلبد.
وی اظهار داشت: برای برون رفت از شرایط موجود باید به سراغ افزایش کارآمدی رفت تا صیانت از بیت المال تقویت شود.
اکبری بیان کرد: بزرگترین سرمایه استان مرکزی سرمایه انسانی، علمی و پژوهشی است و هر جا از این استان نام برده میشود، مشاهیر آن زبانزد هستند.
در این آیین از تلاش چهار ساله خلیلی مدیرکل اسبق دیوان محاسبات استان مرکزی تجلیل و حسین زاده به عنوان مدیرکل جدید معرفی شد.
نظر شما