برپایه مطلب دریافتی ایرنا،ابراهیم عزیزی در دیدار با فعالان گردشگری فارس افزود:بسیاری از کشورها با استفاده از ظرفیتهای اندک خود درآمدهای سرشاری را از راه گردشگری جذب می کنند در حالی که کشور ما دارای ظرفیت های بسیاری در این حوزه است.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:نباید این گونه فکر کنیم که همه مشکلات گردشگری را باید دولت حل کند در حالی که خودمان باید دست به کار شده و با طرح های خلاقانه و مردمی و استفاده از ظرفیت های بومی و محلی این صنعت را فعال کرد.
عزیزی با تأکید بر خلق قانون های کاربردی با مشارکت فعالان عرصه گردشگری گفت: قانون گردشگری از آسمان به زمین نمی آید بلکه انسان ها قانون می نویسند لذا باید طرح ها و نظرات کارشناسی را تبدیل به قانون مناسب کرد.
او با انتقاد از نگاه ضعیف به بحث سرمایه گذاری ادامه داد: تا زمانی که نگاهمان را به سرمایه گذاری و سرمایه گذار تغییر ندهیم، مشکلات گردشگری قابل حل نخواهد بود ضمن اینکه از پراکندگی و موازی کاری نیز باید پرهیز کرد.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی بر حمایت بانک ها از گردشگری تاکید کرد و گفت:با قوانین و مدیران کارآمد می توان تا حد زیادی مشکلات عرصه گردشگری را حل کرد که یک قسمت آن در حوزه اختیارات مجلس و دولت است.
هیات امنای آثار تاریخی در استان شکل گیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین به بحث اداره اماکن در خارج از استان اشاره کرد و با ناصحیح خواندن این نوع مدیریت گفت: هیات امنای اماکن میراثی استان فارس در تهران تصمیم گیری می کنند که از نظر ما این وضعیت هیچ توجیهی ندارد لذا اصرار ما این است که هیات امنا در داخل استان باید شکل بگیرد.
او افزود: منابع درآمدی اماکن میراثی فارس نیز باید به همین استان برگردد و اینکه درآمد و عواید حاصل از اماکن گردشگری فارس به استان های دیگر برود و هزینه شود، قابل قبول نیست که این موضوع را با وزیر سابق در میان گذاشتیم.
توسعه بافت تاریخی واقع بینانه باشد
عزیزی با بیان اینکه نگاه دگم و بسته در حوزه گردشگری جواب نمی دهد، اشاره ای نیز به بافت تاریخی شیراز کرد و گفت: اماکن میراثی ما در بافت تاریخی به عنوان یک سرمایه باید حفظ شود و در این شکی نیست اما این را هم باید قبول کرد همه بافت و ابنیه موجود در آن را نمی توان میراثی دانست چراکه حتی مردم ساکن در این بافت ها خودشان نسبت به مشکلات و آسیب های موجود، معترض هستند و خواستار تعیین تکلیف کارشناسی این امر بوده اند.
او با تاکید مجدد بر حفظ اماکن ارزشمند میراثی افزود: حرف بنده این است که باید با نگاه واقع بینانه و هوشمندانه به توسعه بافت تاریخی بپردازیم لذا نباید تصمیمات غیر کارشناسی و عجولانه در این عرصه اتخاذ کرد.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در پایان خواستار ارائه پیشنهادها، طرح ها و بسته های کارشناسی کارساز از سوی فعالان عرصه گردشگری شد و گفت: در قالب طرح و لایحه، دولت و مجلس می توانند در این حوزه اثرگذار باشند ضمن اینکه مسائل داخل استان را نیز باید با استفاده از ظرفیت دستگاه ها و شورای شهر و بخش خصوصی حل و فصل کرد.
نظر شما