به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا از «ایثار»، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در این نشست ضمن ابراز خرسندی و استقبال از این گونه نشست ها گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال حاضر نقش یک سازمان خدماترسان را دارد، درصورتی که باید یک سازمان حقوقی باشد و تحقق این امر کمک ایثارگران فعال در حوزههای قضایی و حقوقی را میطلبد.
وی ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره) بنیاد را با دو مأموریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حفظ کرامت و ارتقای مادی و معنوی ایثارگران بنیان گذاشتند؛ بر این اساس بنیاد شهید و امور ایثارگران باید یک نهاد معاضدتی و راهبردی برای اجرای قوانین و مقررات حوزه ایثارگری بود که با یک ابزار قوی اقدامی و اجرایی، تحقق وعدههای حوزه ایثارگری را پیگیری کند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: متأسفانه بنیاد در مسیر انجام این مأموریت قرار نگرفته و بیشتر نقش خدماتی پذیرفته شده است لذا بهجای اینکه مطالبهگر حقوق جامعه ایثارگری در سازمانها و دستگاههای مختلف باشد، به یک سازمان پاسخگو در سطح خرد تبدیل شده است.
معاون رئیسجمهوری با بیان اینکه ساختار خدماتی بنیاد شهید و امور ایثارگران عادت در رفتار سازمانی، یک نوع ذائقه در جامعه هدف و یک توقع در افکار عمومی ایجاد کرده است، اضافه کرد: تصمیم ما این است که بنیاد را از نهاد خدماتی به یک نهاد معاضدتی و راهبردی تبدیل کنیم و از آنجا که زیرساخت بنیاد شهید و امور ایثارگران معاونت حقوقی است، این معاونت با کمک افراد خبره در امور حقوقی میتواند ما را در تحقق این هدف یاری کند.
قاضیزاده هاشمی به وظایف مشاوران ایثارگران در سازمانها و دستگاههای دیگر مانند قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: یک بخش از این وظایف رسیدگی به امور ایثارگران داخل سازمان، بخش دیگر رسیدگی به امور ایثارگران ارباب رجوع آن سازمان و یک بخش هم اصلاح قانون و مقررات آن سازمان است؛ بنیاد شهید و امور ایثارگران تلاش میکند مشاوران ایثارگران در دستگاهها به صورت رسمی و جدی فعالیت کنند و در هر سازمان دفتر و مرکز امور ایثارگران شکل بگیرد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن قدردانی از حضور قضات ایثارگر در بنیاد، گفت: هدف ما در دوره جدید این است که در قدم اول زیرساختهای حقوقی و قوانین ایثارگری را اصلاح کنیم که در این راه میخواهیم از کمک و ظرفیتهای علمی و تجربه سنگین شما بهره ببریم.
۱۳۵۲
نظر شما