دکتر مجید جعفرینژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واکسن کرونا به دلیل ایجاد آنتیبادی در بدن، بعد از تزریق علائمی از خود بروز میدهد که بروز این عوارض در کودکان و نوجوانان تا مدت ۲ شبانه روز طبیعی است و البته اگر بیش از آن طول کشید باید برای درمان به پزشک مراجعه شود.
وی خاطرنشان کرد: وجود برخی از عوارض واکسیناسیون در تمام گروههای سنی امری طبیعی و ناشی از تولید آنتیبادی در بدن است، بنابراین کودکان و نوجوانان نیز ممکن است بعد از واکسیناسیون با علائمی مانند تب، بیحالی، سردرد و احساس کوفتگی در بدن روبه رو شوند.
وی ادامه داد: اگر پس از ۲ روز علائم با مصرف مایعات و استراحت رو به بهبودی نرفت و فرد همچنان احساس بیماری داشت، باید به پزشک معالج مراجعه کند، زیرا احتمال همزمانی ۲ کرونا و یا ابتلا به بیماری دیگری وجود دارد.
وی اظهار داشت: برای واکسیناسیون کودکان و نوجوانانی که دچار بیماریهایی مانند نقص سیستم ایمنی بدن و یا بیماریهای تنفسی هستند، باید قبل از تزریق واکسن با پزشک معالج مشورت شود.
واکسیناسیون گروه سنی کودکان و نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال از ۱۸ مهرماه در استان خراسان رضوی آغاز شده است.
حدود ۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان زیر پوشش خدمات بهداشت و درمان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور هستند.
تاکنون ۴۸ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۱۸۷ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۴ میلیون و ۱۶۹ هزار و ۳۳۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۲ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۵۲۲ دُز رسیده است.
در شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۲۸۵ هزار و ۲۴۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
نظر شما