به گزارش ایرنا، علی شریف نژاد روز دوشنبه و در آغاز هفته تربیتبدنی در گفتوگو با خبرنگاران این خبر را اعلام کرد و گفت: پس از بیش از دو دهه فعالیت پژوهشکده اکنون طرحهای زیادی برای توسعه ورزش به این بخش سپرده می شود و ما نوآوری و فنآورانه زیادی داریم که بخشی از آن به تجاری سازی رسیده است.
پژوهش ما براساس نیاز جامعه است
معاون پژوهشکده در این نشست هم با انتقاد از بی اثر بودن برخی پژوهش ها گفت: نباید کار علمی در کتابخانه بایگانی شود و پژوهش باید برای ایده نو باشد. در چند سال گذشته پژوهشهای خوبی در این سازمان ارائه شده و تنها برای دانشگاه نیست بلکه نیازهای جامعه را پوشش میدهد.
علی کاشی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد از بودجه پژوهشی سازمان از محل طرح پژوهشی است. کار بزرگ دیگر هدفمند سازی پایاننامه دکتری در رشته تربیت بدنی است که دست کم ۵۰ درصد پایاننامه مورد نظر را پرداخت خواهیم کرد.
کیفیت شرط اعتماد به فن اوری ورزشی ایران است
معاون فنآوری ورزشی این پژوهشکده نیز گفت: ما بر روی فرهنگ خرید کالای ورزشی تاکید کردیم و با ارتقا کیفیت اعتماد لازم را برای تجاری سازی و فروش انجام دادیم. نمونه آن توپ انداز فوتبال بود که باشگاه سپاهان آن را خریداری و سایر باشگاهها در حال قرارداد هستند. چندین وسیله دیگر برای رشته های مختلف طراحی و در حال ارائه است.
محمد شریعت زاد افزود: با توجه به نیاز بازار منطقهای به دنبال صادرات فنآوری ورزشی ساخت داخلی هستیم و چندین شعبه نیز در کشور افتتاح خواهیم کرد تا فعالیت ها در سطح ملی و بین المللی فراگیرتر شود.
همایش های پژوهشکده با استقبال بین المللی مواجه است
معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشکده اظهار داشت: همایش بینالمللی علوم ورزشی اسفندماه برگزار خواهد شد. ما همایش سال گدشته را مجازی برگزار کردیم و چند نهاد ورزشی و اجتماعی در آن فعال میشوند. استقبال اندیشمندان داخلی و خارجی از همایشهای قبلی موجب شد تا ما برای ادامه آن ترغیب شویم.
حسین زارعیان افزود: ما در همایش سال گذشته از ۱۴ کشور دنیا شرکت کننده داشتیم و آنان استادان برجسته از کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیایی بودند.
نظر شما