علیرضا نصری روز دوشنبه در بازدید سر زده از بنیاد شهید و امور ایثارگران قشم افزود: ۲۰ خانواده شهید و ۴۰ جانباز بومی جزیره هستند که از خدمات این اداره استفاده میکنند.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، ۱۱ آزاده سرافراز در قشم حضور دارند.
فرماندار قشم تصریح کرد: در قانون اساسی خدمات قابل توجهی در مورد ایثارگران تصویب شده که ممکن است در اجرای آن ایراداتی وجود داشته باشد.
وی اظهار کرد: کارکنان و به ویژه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران باید با شناسایی مشکلات و ایرادات در مکاتبه با مسوولان بالاتر برای رفع آن بکوشند.
نصری تاکید کرد: انعکاس و پیگیری این مشکلات تنها از بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان ممکن است که با خانواده معظم شهدا و ایثارگران در ارتباطند و مشکلات و ابهامات قانونی را درک میکنند.
وی افزود: ادارات و سازمانهای دولتی و خصوصی قشم نیز موظف هستند با ارایه کارت شناسایی خانواده شهدا و ایثارگران، نسبت به اجرای قوانین و مقررات مربوط به آنان اقدام کنند وبرای انجام امور اداری با وجود کارت شناسایی بنیاد شهید، نباید از فرد معرفینامه تقاضا شود.
تفاوتی در ارایه خدمات به خانواده ایثارگران نباشد
فرماندار قشم گفت: نباید تفاوتی بین خانواده شهدا و ایثارگران در ارایه خدمت باشد و برادر شهید، فرزند جانباز و غیره در ارایه خدمات و نوع خدمت مساوی هستند.
وی افزود: همه ایثارگران آسیبهای جبران ناپذیری را در هشت سال دفاع مقدس متحمل شده اند و از این رو تفاوت در ارایه و نوع خدمت، اجحاف در حق آنان محسوب می شود.
نصری تصریح کرد: خدمات مطلوب و رفع نواقص و مشکلات قانونی خانواده ایثارگران به حفظ نظام منتهی میشود.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما