به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، پوپک عظیمپور تبریزی با اعلام این خبرگفت: در جهانی که به سرعت در حال تهی شدن از معناست، گردهم می آییم تا جشنی به پا کنیم با کودکان، نوجوانان، هنرمندان اروسکی و اروسک هایشان برای خلق جهانی نو در دوران پساکرونا که سرشار از شادی، عشق، امید، نور و آرامش باشد.
او کودک و اروسک را نماد پاکی و معصومیت دانست و تصریح کرد: در دوران سخت همه گیری کرونا، بسیاری از واژگان، لبریز از معنا شدند؛ همچون عشق، مهرورزی، ایثار، فداکاری و انسانیت، اما غلبه برخی واژگان همچون مرگ، غم، نا امیدی، جنگ، خونریزی، آوارگی، قحطی، بیماری، بی پناهی و بی سرزمینی نیز بیداد کرد.
عظیمپور تبریزی افزود: در این میان، امید شاید تنها واژه ای است که همچنان میتوان به زبان آورد و منتظر ماند تا جادویش در جهان، اثر کند.
او اظهار داشت: در جشنواره پیش رو، با ایمان به قدرت جادویی اروسک ها و فضای امن و خیال انگیزی که برای کودکان و حتی بزرگسالان فراهم میسازند از همه خانواده ها و فرزندانشان، پدربزرگها و مادربزرگها به همراه نوههایشان، نوجوانان، هنرمندان نمایشگر اروسکی، اروسکسازان و همه عاشقان اروسک دعوت میکنیم با ایدههایی خلاقانه، اروسکهای بازیچه یا اروسک های نمایشی آفریده و با شعار اروسکی خلق کنید تا امیدی جوانه زند یا در تعبیر سادهتر آن، هر اروسک، یک امید در جشنواره اروسک امید شرکت کنند.
نخستین دوره جشنواره بین المللی «اروسک امید»، با هدف ایجاد شعف و امیدواری و مشارکت در یک اقدام بشردوستانه برای کمک به کودکان و نوجوانان با شعار «هر اروسک، یک امید»، در مرکز نوآوری دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، برگزار می شود.
در این جشنواره، اروسکهای ساخته شده در بخشهای مختلف رویداد که به آدرس پستی دبیرخانه ارسال خواهند شد، چنانچه سازنده اثر رضایت خود را در هنگام ثبت نام اعلام کرده باشد، پس از مرحله داوری و پایان رقابت در حراجی عمومی به فروش رسیده و عواید حاصل از فروش شان صرف بهبود شرایط بخشی از کودکان و نوجوانان نیازمند خواهد شد.
این جشنواره علاوه بر رویکرد اصلیاش، با در نظر گرفتن اساسیترین کارکردهای دیرینه اروسک در تاریخ حیات آدمی و به ویژه با در نظر داشتن شرایط ساکنان این سیاره در طول دو سال گذشته، در نخستین دوره برگزاری خود، سه رویکرد اساسی دیگر نیز اتخاذ کرده است که عبارت از اروسک در خانواده، اروسک، پل ارتباطی میان نسل ها و اروسک و انتقال فرهنگ است.
ساخت اروسک نمایش، ساخت اروسکبازی، ساخت اروسک بومی و ساخت اروسک با اشیا بخشهای این جشنواره را تشکیل می دهند.
شرکت کنندگان تا ۲۰ آذرماه سال۱۴۰۰ فرصت دارند پس از مطالعه دقیق فراخوان جشنواره به آدرس فارسی https://www.roshatalent.ir/register-phone و انگلیسی: https://www.roshatalent.ir/eventregister مراجعه و به بخش ثبت نام با پر کردن فرم و در نهایت دریافت پیامک تائید، در جشنواره شرکت کنند.
نظر شما