مدیریت آسیب‌های اجتماعی به فرماندهی واحد نیاز دارد

بیرجند - ایرنا - مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی گفت: مدیریت آسیب‌های اجتماعی نیازمند فرماندهی واحد است و دستگاه‌ها باید از اقدامات موازی پرهیز کنند.

عباسعلی بهاری روز سه‌شنبه در بازدید از مرکز فوریت‌های خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند افزود: متولیان با توجه به آغاز فصل سرما نیازمندی‌ها را برای ساماندهی معتادان، متکدیان و جامعه هدف اعلام کنند تا تمهیدات لازم اندیشیده شود.

وی گفت: هرگونه کوتاهی در این زمینه احساسات و مطالبات مردمی را بر می‌انگیزد و چهره شهر را هم نازیبا خواهد کرد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: با توجه به اینکه به لحاظ قانونی برحسب جمعیت امکان راه‌اندازی گرمخانه‌ها و این گونه مراکز در برخی شهرستان‌ها وجود ندارد به فرمانداری‌ها ابلاغ خواهد شد که هرگونه نیازمندی در این حوزه را پشتیبانی کنند.

وی افزود: متکدیانی که امکان ساماندهی آنان در شهرستان‌ها وجود ندارد به مرکز استان ارجاع می‌شوند تا اقدامات لازم به جهت ساماندهی صورت گیرد.

بهاری گفت: با توجه به مشکلات معیشتی برگرفته از شیوع کرونا پیش‌بینی می‌شود فصل سرد امسال را با مشکلات بیشتری روبه‌رو باشیم، از این رو تمهیدات جهادگونه برای تامین نیازمندی‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه معتادان متجاهر هنوز تعریف واحدی در دستگاه‌های متولی ندارند تاکید کرد: ساماندهی، مراقبت و توانمندسازی این افراد در جامعه ضروری است.

وی افزود: آسیب‌های اجتماعی چند عاملی است که باید در حوزه‌های مختلف با حرکت جهادی از بروز و گسترش آنها پیشگیری شود.

مسوول مرکز فوریت‌های خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند نیز در این بازدید از شناسایی ۱۶۴ متکدی و تشکیل پرونده از ابتدای سال جاری تاکنون در این مرکز خبر داد و گفت: از این تعداد ۹۰ نفر مرد و بقیه زن بوده‌اند.

منصوره امیرآبادی افزود: از این تعداد ۲۷ نفر به کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۱۹ نفر با دستور مقام قضایی به بهزیستی معرفی و سه نفر به عنوان متکدی حرفه‌ای به دستگاه قضایی تحویل شدند.

وی گفت: ۱۴ نفر از متکدیان به مراکز اقامتی میان‌مدت درمان معرفی و ۵۴ نفر با اخذ تعهد کتبی به خانواده‌ها تحویل شدند.

مسوول مرکز فوریت‌های خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند اظهار داشت: ۲۰ نفر از متکدیان، ساکنان شهرستان‌های اطراف بودند که به شهرستان محل سکونت خود معرفی شدند.

وی افزود: همچنین یک کودک زیر ۱۸ سال معتاد و یک بیمار اعصاب و روان به بیمارستان ارجاع شدند و ۲۵ نفر هم اتباع خارجی بودند که به اداره کل اتباع و پلیس مهاجرت معرفی شدند.

به گزارش ایرنا مرکز فوریت‌های خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند با ایجاد زیرساخت‌های لازم نظیر تخت، حمام، آشپزخانه، اتاق پزشک و مددکاری پس از شناسایی افراد روزانه ۲ وعده غذای گرم را به جامعه هدف در کنار خدمات بهداشتی ارایه می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha