داریوش باقرجوان روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا در بجنورد اظهار داشت: شیوع کرونا سبب شده تا جابه جایی مسافر با ناوگان عمومی در سال جاری و پارسال نسبت به وضعیت پیش از این بیماری ۵۰ درصد کاهش یابد.
وی افزود: در وضعیت معمول، سالانه جابه جایی ۲۰۰ میلیون مسافر با ناوگان حمل و نقل عمومی پیش بینی شده اما با توجه به شیوع کرونا و لزوم رعایت فاصله اجتماعی در این ناوگان، این رقم محقق نشده است.
باقرجوان اظهار داشت: جابه جایی مسافر با رعایت دستور العمل خالی بودن ۵۰ درصد ظرفیت در حال انجام است که البته تبعات اقتصادی برای شرکت ها و رانندگان دارد و گلایه ها از لطمه کرونا و تحت شعاع قرار گرفتن صرفه اقتصادی بسیار گزارش شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه متقاضیان دریافت خدمات از ناوگان حمل و نقل عمومی، عمدتا بخش آسیب پذیر هستند، افزایش نرخ کرایه ها متصور نیست و هزینه ها باید از طریق افزایش مسافر جبران شود اما با شیوع کرونا، شمار مسافران کم شده است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: اکنون خدمات رسانی به مسافران با رعایت فاصله گذاری، تهویه در ناوگان و نیز رعایت سایر پروتکل های بهداشتی همچون استفاده از ماسک و ضدعفونی کردن در حال انجام است.
وی در بخش دیگر سخنان خود درباره فرسودگی ناوگان مسافری گفت: اکنون سه هزار و ۸۰۰ دستگاه ناوگان اتوبوسی، ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سواری کرایه و ۱۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ناوگان مینی بوس در کشور فرسوده است که باید بازسازی شود.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: قرار است سالانه سه هزار دستگاه سوای کرایه، ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و یکهزار دستگاه مینی بوس بازسازی شود.
نظر شما