۷۰ درصد فوتی‌های کرونایی بیمارستان نیشابور واکسن نزده‌ بودند

مشهد- ایرنا- رییس دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور گفت: ۷۰ درصد فوتی‌های کرونایی در بیمارستان این شهر بیماران بالای ۶۰ سال هستند که واکسن نزده‌ بودند.

دکتر محسن عظیمی‌نژاد روز سه‌شنبه در مراسم آغاز بهره‌برداری از مرکز خدمات جامع سلامت چکنه در بخش سرولایت شهرستان نیشابور افزود: در موج پنجم کرونا ۳۵۰ نفر در این شهرستان فوت کردند که اگر آمار واکسیناسیون افزایش یابد در صورت وقوع موج ششم کرونا این تعداد کاهش می‌یابد.
وی ادامه داد: تاکنون ۴۹۰ هزار نفر در شهرستانهای نیشابور، فیروزه و زبرخان واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و پوشش واکسیناسیون در این شهرستان‌ها به ۸۰ درصد رسیده که این میزان در بخش سرولایت نیشابور ۷۶ درصد است و مشکل ما در این بخش عدم دریافت واکسن کرونا از سوی برخی افراد است که در این زمینه باید فرهنگ سازی شود.

رییس دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور گفت: طی هفت سال گذشته به اندازه ۱۰۳ سال قبل در شهرستان نیشابور تخت بیمارستانی ایجاد شده که ۳۰۳ تخت در شهر نیشابور بوده است و طی این مدت ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع خوابگاه دانشجویی احداث شده که لازمه جذب اعتبارات برای این طرح‌ها پیگیری و همکاری نمایندگان مجلس و مسوولان است.
وی افزود: شاخص برخورداری از زیرساخت‌ها در هر منطقه براساس جمعیت است و باید برای برخورداری از امکانات بهداشتی و درمانی ۱۵ هزار نفر جمعیت داشته باشیم.
دکتر عظیمی نژاد ادامه داد: نخستین پیشنهاد ما احداث مرکز درمان بستر در شهرستان‌ فیروزه بود به دلیل اینکه هم شهرستان بود و هم مرکز درمانی نداشت و پس از آن مرکز خدمات جامع سلامت در بخش سرولایت احداث شد.
وی گفت: بنیاد علوی ۲۵ میلیارد ریال برای ساخت مرکز خدمات جامع سلامت چکنه هزینه کرد و دانشکده علوم پزشکی نیشابور با همکاری این بنیاد ۲ مرکز خدمات جامع سلامت احداث کرده است.

فرماندار ویژه نیشابور نیز در این مراسم گفت: از زمان ابلاغ طرح جامع سلامت براساس آمار میزان خدمت ۱۰ برابر شده و ارائه خدمت به ۷۰۰ نفر در ماه به هفت هزار نفر افزایش یافته اما در مقابل تعداد نیروی انسانی فقط ۲ برابر افزایش داشته است.
علیرضا قامتی افزود: تعداد تخت بیمارستانی مصوب برای نیشابور ۵۳۴ تخت است اما میزان خدمت بیمارستانی برای ۷۰۰ نفر می‌باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر میانگین ارائه خدمات در بخش بهداشت و درمان نیشابور ۲ برابر میانگین استانی آن است.

فرماندار نیشابور گفت: در کمتر از ۲۰ ماه حدود ۲۶۰ میلیارد تومان برای طرح‌های عمرانی و خرید تجهیزات و امکانات در بخش بهداشت و درمان نیشابور اختصاص یافت در حالی که کل اعتبارات تملک دارایی این شهرستان ۸۶ میلیارد تومان بود که نیمی از آن اختصاص پیدا کرد.
وی افزود: پارسال بالغ بر هزار و ۵۰ میلیارد تومان به شهرستان نیشابور اختصاص یافت و طی ۲۰ ماه بالغ بر هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از طریق بخش خصوصی و دولتی تبدیل به طرح اجرایی و موجب اشتغال‌زایی شد.
قامتی در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: وحدت با شعار حاصل نمی شود بلکه با گذشت، صبوری و ایثار میسر می‌گردد، وقتی عملکرد شهید شوشتری را که شهید وحدت نامیده می‌شود بررسی می‌کنیم می‌بینیم که در سیستان و بلوچستان برای ایجاد همدلی و وحدت بین شیعه و سنی چه تلاش‌هایی کرد که باید مورد توجه قرار گیرد.

در این مراسم فرماندار نیشابور به مناسبت دوازدهمین سالگرد شهادت سردار نورعلی شوشتری از خانه این شهید در روستای ینگجه نیشابور دیدن کرد.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha