فرماندر مهریز گفت: تمامی شاغلان صنوف گروههای شغلی مختلف ملزم به دریافت تزریق واکسن کرونا هستند و هنگام مراجعه بازرسان باید کارت واکسن آنها در معرض دید باشد.
به گزارش ایرنا، رضا زارع زاده مهریزی روز سهشنبه در جلسه ای با مدیران شهرستان با اشاره به اینکه گشت مشترک فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت(صمت) مرتب از صنوف بازدید و کار بررسی را انجام میدهد، افزود: برای پیشگیری از شیوع بیشتر همه باید به تزریق واکسن اقدام کنند.
وی مهمترین هدف راهاندازی این گشتها را بررسی واکسیناسیون، استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی ذکر کرد و ادامه داد: امیدواریم با تشدید این اقدام ها شاهد افزایش رعایت نکات بهداشتی و کاهش آمار ابتلا به این ویروس در شهرستان باشیم.
این مسئول با اشاره به اینکه شهروندان میتوانند برای ارایه شکایت از واحدهای صنفی و همچنین ارایه پیشنهاد با شماره ۱۲۴ سازمان صمت تماس بگیرند تصریح کرد: بیتوجهی و بیتفاوتی به مقررات اصلا پذیرفته نیست و همه باید مسئولان را یاری دهند.
همچنین سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهریز گفت: انجام بازرسیهای متعدد در قالب گروه های مختلف در نوبت صبح و عصر برای نظارت بر حسن اجرای این طرح روزهای آتی نیز ادامه خواهد داشت.
دکتر سید علیزرضا پورمازار به اهمیت نقش شهروندان اشاره کرد و بر لزوم همراهی مردم، اصناف و مدارس برای مهار ویروس کرونا تاکید کرد و افزود: نظارت بر فعالیت مدارس و واکسیناسیون آنها هم با دقت پیگیری میشود.
حدود ۷۰ درصد شهروندان مهریز از واکسن کرونا استفاده کردند و مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
مهریز
امامجمعه مهریز گفت: افزایش بودجه فرهنگی نهادها و سازمانهای مختلف منطقه برای اجرای برنامه ها کافی نیست و در این خصوص نمایندگان مجلس و دولت باید نظارت، پیگیری و اقدام کند.
به گزارش ایرنا، عبدالرضا محیالدینی در آیین تکریم اعضای موکب انصارالمهدی (عج) شهرستان افزود: نهادهای فرهنگی و سازمانها برای برگزاری برنامهها به بودجه کافی نیاز دارد که در این خصوص باید بهتر اقدام شود.
وی با بیان اینکه همیشه نهادها و متولیان فرهنگ دینی در جذب بودجه مظلوم واقع میشوند ادامه داد: برای حل مشکل کار اصلی از سوی دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید پیگیری و اقدام شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز به تهدید نرم و جنگ فرهنگی و اقتصادی دشمنان علیه انقلاب اسلامی و نسل جوان اشاره کرد و گفت: برای خنثیکردن توطئه استکبارجهانی باید نهادها و سازمان بودجه کافی داشته باشند.
محیالدینی به فعالیت هیات انصارالمهدی (عج) مهریز که در سالهای اخیر اقدامهای مختلفی را برای مردم انجام دادند اشاره کرد و همراهی بیشتر مردم و مسئولان را در این مورد خواستار شد.
همچنین رضا زارع زاده فرماندار مهریز از تلاش و حضور فعال اعضای موکب انصارالمهدی (عج) در اجرای برنامه های مختلف شهرستان در بخشهای مختلف فرهنگی و اجتماعی قدردانی کرد.
در پایان این مراسم فعالان عضو موکب انصارالمهدی (عج) تجلیل شدند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفر مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
اردکان
در راستای ترویج فرهنگ حسینی و روضه های خانگی در ماه های محرم و صفر، مجموعه ثاقب به همراه اداره تبلیغات اسلامی اردکان نسبت به اعزام سخنرانان صلواتی به مجالس روضه خانگی اقدام کرد که در مراسمی از سخنرانان تجلیل شد.
امام جمعه اردکان در این مراسم با بیان اینکه آنچه به کارها برکت می دهد نیت خدایی و اخلاص در عمل است، افزود: از سنت های الهی است که با اخلاص کارها پیش می رود و خیر و برکت پیدا می کند.
حجت الاسلام سید اسماعیل شاکر اظهار کرد: همت و اخلاص مبلغان در ترویج و استقبال از مجالس روضه خوانی در کوچه ها و محله ها نقش مهمی داشت و در کنار محاسن طرح باید عیب ها و مشکل احتمالی را هم ببینیم و برای آینده برطرف کنیم.
اردکان
یک تخته قالی دستباف تولید بانوان شهرستان اردکان با حضور امام جمعه و مسوول ستاد بازسازی عتبات عالیات اردکان، به زیارتگاه های مذهبی عراق اهدا شد.
به گفته حجت الاسلام سید اسماعیل شاکر محبت به اهلبیت (ع) اساس و پایه دین اسلام است و یکی از نشانههای محبت این است که انسان حاضر میشود برای اهلبیت، خود را به زحمت بیندازد.
وی با تشکر از کسانی که در زمینه بافت قالی اهدایی تلاش کردند، اظهار کرد: هر کاری که باعث ترویج نام و فرهنگ اهل بیت و آبادی زیارتگاههای این بزرگواران بشود قطعاً دارای ثواب و اجر است.
قالی اهدایی در مدت ٧۵ روز به عنوان پنجمین تخته قالی دستباف اهدایی به عتبات عالیات در کارگاه قالی بافی خانواده قلی زاده تولید شد.
اردکان
فرماندار اردکان در نشستی با مسئولان مرتبط خواست ،به موضوع رهاسازی فاضلاب خانگی در بافت تاریخی در پوکه قنات و کاهش تبعات ناشی از آن با فوریت رسیدگی شود.
مصطفی پوردهقاناردکان، راهکار اصولی جلوگیری از ورود فاضلاب به پوکه قنات منطقه را اجرای شبکه فاضلاب شهری دانست و افزود: باتوجه به عرض کم معابر در بافت کهن و لزوم نصب تأسیسات متعدد و همچنین احتمال آسیب به آثار تاریخی حین اجرای شبکه فاضلاب، این امکان میسر نیست.
وی تأکید کرد: مالکان منازلی که اقدام به رهاسازی فاضلاب به پوکه قنات می کنند با محوریت میراثفرهنگی شناسایی و ملزم به حفر چاه جذبی با همکاری شهرداری و جهاد کشاورزی می شود.
فرماندار اردکان افزود: در صورت تداوم این روند و برخورد نشدن ، فرونشست زمین حتی در برخی از منازل مسکونی منطقه قطعی است.
پوردهقاناردکان بیان کرد: این مساله، علاوه بر افزایش رطوبت در بافت و تخریب آن، امکان شیوع بیماریهای واگیردار و تهدید سلامت عمومی و آلودگی آبهای زیرزمینی را افزایش می دهد لذا همکاری بینبخشی برای رفع مشکل ضروری است.
شهرستان ۱۲۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.
نظر شما