ایوب فصاحت درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با آغاز کشت پاییزه سال زراعی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، تاکنون ۴ هزار هکتار زمین مزارع زیرکشت گندم و ۴ هزار هکتار از اراضی زیر کشت جو رفته و مابقی اراضی کشاورزی زیر کشت خواهد رفت.
وی اظهار داشت: برنامه امسال جهاد کشاورزی استان تهران، کشت ۳۳ هزار هکتار محصول جو است تا بخشی از نیاز دام استان تامین شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به سیاست سازمان جهاد کشاورزی در حمایت از کشاورزان گفت: قرارداد خرید تضمینی کشت کلزا با کشاورزان منعقد شده و ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تهران امسال زیر کشت کلزا می رود.
وی تصریح کرد: در همه شهرستانها ظرفیت های سطح کشت را ابلاغ کرده ایم و تاکنون حدود ۱۶۰۰ هکتار کشت کلزا، حدود ۴۵۰۰ کشت جو و ۴۰۰۰ هکتار کشت گندم در استان تهران انجام شده است.
فصاحت در سال زراعی جدید، سطح زیر کشت دیم در استان تهران را جمعأ یک هزار هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: بذرهای اصلاح شده در کشت به پایداری محصول در کم آبی کمک می کند و شهرستان های دماوند و فیروزکوه بیشترین کشت دیم گندم را به خود اختصاص دادند.
رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: باتوجه به کمبود منابع آبی و نزولات آسمانی به چند روش زراعت در استان انجام می شود و محصولاتی که کشت می کنیم زودرس هستند و نیاز آبی کمی دارند و در هر هکتار ۱۵۰۰ مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی می شود.
فصاحت افزود: در استان تمام نهاده ها از جمله کود و بذر در اختیار بهره برداران قرار گرفته و هیچ گونه کمبودی نداریم، امسال اولین سالی است که حواله ها بصورت الکترونیکی صادر می شود .
وی با اشاره به خشکسالی شدید در سال زراعی گذشته، گفت: برنامهریزیهای لازم برای تهیه و تأمین نهادههای مورد نیاز شامل کودهای شیمیایی و بذر اصلاح شده و دیگر تسهیلات برای کمک به کشاورزان انجام شده است.
وی ادامه افزود: کشاورزان از بذرهای اصلاح شده استفاده و با مصرف متعادل کودهای شیمیایی، رعایت اصول زراعی در مرحله کاشت، بیمه کردن محصولات و توسعه روشهای آبیاری نوین، محصولات با کیفیتی را برداشت کنند.
نظر شما