به گزارش ایرنا، احمد محمدی زاده روز چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت پرورش میگوی استان بوشهر افزود: در این ارتباط زمینهای مستعد پرورش آبزیان در سواحل خلیج فارس در محدوده این استان شناسایی و در همین راستا ۸۰۰ هکتار از این زمینها در جزیره شیف و ۷۰۰ هکتار در شهریتان دیلم برای اشتغال جوانان تعیین شده است.
استاندار بوشهر اظهار کرد: همچنین سایت جدید پرورش میگو در منطقه رمله شهرستان گناوه شناسایی شده که پس از انجام مطالعات و ایجاد زیرساختهای لازم واگذاری آن به سرمایهگذاران آغاز میشود.
محمدیزاده، مساحت منطقه رمله شهرستان گناوه را بیش از یکهزار و ۶۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: این منطقه در کنار ساحل خلیجفارس قرار دارد و ظرفیت قابل توجهی برای پرورش آبزیان از جمله میگو است و تلاش میشود با سرمایه گذاری لازم و با استفاده از فناوریهای نوین این طرح انجام شود.
وی باتأکید بر توجه ویژه به توسعه زیرساختهای پرورش میگو در استان بوشهر افزود: بر اساس آمارهای موجود بیش از ۶۰ درصد میگو یپرورشی کشور در استان بوشهر تولید و عرضه میشود که نشان از ظرفیت و جایگاه تولید این محصول در این استان دارد.
استاندار بوشهر با تاکید بر توجه ویژه برای جلوگیری از شیوع بیماری لکه سفید میگو در سایت های پرورش این آبزی تصریح کرد: در این ارتباط اقدامات لازم برای ضدعفونی سایتهای پرورش باید انجام و در این حوزه حمایتهای ویژه صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: پرورش میگو و دیگر آبزیان به عنوان یکی از مهمترین قابلیتهای این استان به شمار میرود.
سعید زرینفر اضافه کرد: از سال ۹۶ جهش بزرگی در تولید میگو در استان بوشهر ایجاد شد و تلاش میشود با افزایش زمینهای پرورش میگو تولید این محصول چند برابر شود.
وی اظهار کرد: امسال ۶هزار و ۱۰۰ هکتار از زمینهای ساحلی استان بوشهر در قالب ۱۱ سایت پرورش زیر پوشش پرورش میگو رفته است و براساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان امسال این مساحت به ۱۰ هزار هکتار افزایش مییابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به اینکه این استان قطب تولید میگوی پرورشی در کشور است گفت: با توجه به وجود ظرفیتهای لازم، استقبال قابل توجهی برای مشارکت در پرورش میگو در استان بوشهر شده است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: اراضی پرورش میگو در همه نقاط ساحلی این استان فعال است و در این راستا توسعه زیرساختهای این صنعت در این استان مورد توجه ویژه شیلات قرار دارد.
علی بازدار با اشاره به ساخت شهرک شیلاتی در رود شور گناوه افزود: با وارد مدار تولید شدن این شهرک شیلاتی، تولید میگوی پرورشی استان بوشهر افزایش مییابد.
رئیس جمهوری به همراه اعضای هیات دولت و در قالب ششمین سفر استانی دولت سیزدهم صبح روز جمعه ۱۶ مهرماه وارد استان بوشهر شد و در فرودگاه بین المللی استان مورد استقبال مسئولان قرار گرفت.
در ششمین استانی سفر هیات دولت به استان بوشهر ۶ وزیر کابینه دولت سیزدهم، شامل وزیر کشور، راه و شهرسازی، نفت، نیرو، جهاد کشاورزی و اقتصاد و دارایی رئیس جمهوری را همراهی کردند.
براساس برنامه ریزی انجام شده وزیر نیرو به شهرستانهای دشتی و تنگستان، وزیر جهاد کشاورزی در شهرستانهای بوشهر و دشتستان و وزیر اقتصاد و دارایی به شهرستانهای گناوه و دیلم سفر کردند و وزیر راه و شهرسازی نیز روز پنجشنبه به شهرستان های عسلویه، کنگان و دیر سفر کرد و پروژه های زیربنایی این مناطق را مورد بازدید قرار داد.
وزیران یادشده که معین دولت بودند علاوه بربررسی میدانی مسایل و مشکلات شهرستان ها در نشست شورای اداری شرکت کردند و دیدارهایی با اقشار مختلف مردم و خانوادههای شهدا و ایثارگران داشتند.
همچنین محمد اسلامی معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی،دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهوری و معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول و رئیس دفتر رئیس جمهوری نیز در بازدیدها ، دیدارها و جلسات سفر رئیس جمهوری به استان بوشهر آیت الله رئیسی را همراهی کردند.
بازدید از شرکت صنعتی دریایی ایران ( صدرا)، منطقه ویژه اقتصادی و اسکله شهید محلاتی ، دیدار با نخلداران اهرم مرکز شهرستان تنگستان، بازدید از موزه شهید رئیسعلی دلواری، پروژه راه آهن بوشهر- شیراز - عسلویه و نیروگاه اتمی بوشهر و حضور در نشست شورای اداری و نخبگان استان و نشست خبری برنامه های رئیس جمهوری در سفر به بوشهر بود.
در این سفر هیات دولت سیزدهم ۱۱۱ طرح و توافقنامه برای محرومیت زدایی، توسعه زیرساختی و رونق اقتصادی استان بوشهر تصویب کرد که باعث امیدواری مردم این استان شده است.
نظر شما