محمدرضا مولایی روز جمعه و در حاشیه برپایی جشن انار که با حضور جمعی از مسوولان استانی و محلی برپا شد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انار روستای لات به دلیل ارگانیک بودن و اینکه از هیچ نوع سم و کودی برای این محصول استفاده نمیشود، همیشه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و از نظر کیفی نیز با انار دیگر مناطق کشور مانند یزد و خراسان رضوی برابری میکند.
وی اضافه کرد: روستای لات از مناطق گرمسیری بخش رودبار الموت غربی محسوب میشود و به عنوان آخرین نقطه و هم مرز با استان گیلان، از ظرفیتهای گردشگری خوبی نیز برخوردار می باشد که امیدواریم با برپایی جشن انار شاهد رونق بیش از پیش گردشگری در این منطقه از کشور باشیم.
به گفته مولایی، روستای لات یکی از روستاهای پر جمعیت بخش رودبار الموت غربی محسوب میشود که در طول سال حدود ۳۸۰ نفر و در برخی از فصلهای سال نیز تا یک هزار و ۳۴۰ نفر جمعیت را درون خود جای داده است.
بخشدار رودبار الموت غربی در ادامه روستای لات را مستعد بوم گردی دانست و گفت: انجام این مساله می تواند ضمن آنکه اقتصاد روستا را متحول کند در مهاجرت معکوس قشر جوانان و تحصیلکرده نیز نقش موثری را ایفا کند.
شکوفه رشوند، دهیار روستای لات نیز در این رابطه و در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این روستا بیش از ۱۰۰ هکتار باغ انار دارد و حدود ۲۰۰ خانوار آن در تولید این محصول فعال هستند.
به گفته رشوند، انارهای روستای لات دارای پوستی زرد رنگ و حاوی دانههای سرخ و صورتی است.
روستای لات در دورترین نقطه استان قزوین و در بخش رودبار الموت غربی قرار دارد که هم مرز با روستای نوده از توابع استان گیلان بوده و برخی از مردم آن نیز با لهجه کرمانجی صحبت میکنند.
نظر شما