۲۶ آبان ۱۴۰۰، ۹:۵۳
کد خبرنگار: 2198
کد خبر: 84515009
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۵۰ هیات ورزشی زنجان از نبود اعتبارات جاری در رنج هستند

زنجان - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: در حال حاضر ۵۰ هیات ورزشی زنجان گرفتار نبود اعتبارات فصل پنج جاری در ورزش هستند.

علی خلیلی روز چهارشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا به مطالبات ورزش زنجان از دولت اشاره کرد و با تاکید بر اینکه اعتبارات فصل پنج باید در ورزش هزینه شود که متاسفانه امسال، ریالی از این بابت به ما داده نشده است افزود: در حال حاضر ۵۰ هیات ورزشی زنجان گرفتار نبود اعتبارات فصل ۵ جاری در ورزش هستند که امید است این مشکل نیز از سوی دولتمردان برطرف شود تا زمینه و بستر برای رشد و شکوفایی ورزش شهرستان زنجان، هموارتر شود.

وی با بیان اینکه توسعه و تقویت زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های ورزشی نیمه تمام که جزو برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان این استان است چشم انتظار تخصیص اعتبارات است، یادآورشد: در گذشته محدودیت ها و موانعی را بر سر اجرای پروژه های عمرانی داشتیم اما اکنون مشکلات و موانع برطرف شده است که در صورت تامین اعتبار لازم و کافی می توان آنها را در کوتاه مدت به مرحله افتتاح و بهره برداری رساند تا در اختیار جامعه ورزش این استان قرار گیرد.

خلیلی با بیان اینکه عملیات اجرایی اغلب پروژه های عمرانی ورزشی استان زنجان ازجمله ورزشگاه ۱۵ هزار نفری، پیست دوچرخه سواری، پیست تارتان، خانه فرهنگی و جوانانان، سالن سه هزار نفری ابهر، استخر شنا قهرمانی شهر زنجان، چندین سالن روستایی، در حال انجام است که برای رسیدن به مرحله بهره برداری نیازمند تخصیص اعتبار هستند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه آمایش سرزمینی شهرستان های این استان در حوزه عمران و توسعه زیرساخت ها نیز از سوی این اداره کل صورت گرفته و در این راستا مقدار نیاز آنها نیز مشخص شده است، گفت: این اداره کل برای ارتقا سطح ورزش در روستاهای این استان سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را تعریف کرده است.

خلیلی افزود: ایجاد خانه های ورزش روستایی در روستاهای بالای ۸۰۰ نفر جمعیت، ایجاد زمین های چمن مصنوعی در روستاهای بالای یک هزار نفر جمعیت و احداث اماکن ورزشی در روستاهای پرجمعیت به ترتیب جزو برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت این اداره کل است که دستیابی به این هدف نیز منوط به تامین و تخصیص اعتبار کافی، لازم و به موقع است.   

خلیلی افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است روستاهای بالای ۸۰۰ نفر جمعیت این استان از وجود حداقل یک مکان ورزشی برخوردار باشند که به همین منظور برای آنها ایجاد یک خانه ورزش روستایی مد نظر قرار گرفته است که برای پر کردن اوقات فراغت علاقه مندان ورزش بسیار مفید است.

وی سرانه ورزشی این اداره کل (بدون احتساب اماکن ورزشی سایر دستگاه های استان) در زمان حاضر را به میزان ۳۱ سانتیمتر اعلام کرد و ادامه داد: تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی فرسوده و همچنین خود هیات های ورزشی که متکی به حمایت مالی دولت هستند و بخش خصوصی ازجمله صنعت نیز کمک چندانی را نمی کند که عدم شرکت در رقابت های لیگ های کشوری نیز که از این موضوع نشات می گیرد نیاز مبرم به تخصیص اعتبارات دولتی بیشتر را دوچندان می کند.     

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان نیز گفت: تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری در دست احداث زنجان که جزو طرح های مهر ماندگار است برای رسیدن به مرحله افتتاح و بهره برداری به اعتبار کافی و تخصیص به موقع نیاز دارد.

غفار امانی، افزود: در حال حاضر برای احداث زمین های چمن فوتبال طبیعی و مصنوعی در مراکز شهرستان ها و روستاهای این استان و همچنین تجهیز اماکن و تعمیر و نگهداری مکان های ورزشی زنجان، اعزام ورزشکاران به مسابقات و تجلیل از قهرمانان ملی و فرا ملی و ورزش همگانی و قهرمانی نیازمند اعتبار لازم است.   

وی با بیان اینکه ویروس کرونا به ورزشی زنجان آسیب و لطمه جدی وارد آورده است،  تصریح کرد: حمایت و همراهی بانک های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی به باشگاه های خصوصی آسیب دیده بسیار ضعیف است و پی گیری ها نیز نتیجه بخش نبوده است که امید به رفع مشکل از طرف دولت داریم.

امانی، افزود: تعیین تکلیف و وظایف شهرداری ها و دهیاری ها در جهت حمایت از ورزش و ملزم کردن تمام دستگاه های اجرایی نسبت به اعمال ماده ۵۳ قانون الحاقی تحت عنوان مجاز بودن این دستگاه‌ها به منظور تخصیص یک درصد از اعتبارات خود به امر ورزش نیز امری مهم و ضروری است که باید به این موضوع نیز توجه جدی شود.

وی، تصریح کرد: رفع مشکلات بیمه تامین اجتماعی مربوط به مربیان، داوران و قهرمانان ورزشی نیز باید در اولویت قرار گیرد تا یاس و دلسرد نشده و انگیزه آنان برای فعالیت بهتر و بیشتر ارتقا پیدا کند.

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان زنجان نیز گفت: تعمیر و نگهداری سالن های ورزشی در سطح شهرستان زنجان از عمده مشکلات بر سر راه این اداره است که اگر تامین اعتبار و انجام تعمیرات صورت نگیرد در این صورت باید مجدد ساخته شوند.

جعفر رمضانی، افزود: تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری در منطقه ایل داغی و خانه فرهنگی و جوانان واقع در میدان بسیج شهر زنجان، بازسازی مکان های فرسوده ورزشی ازجمله مجموعه های ورزشی تختی و امجدیه مستلزم تامین اعتبارات است.

وی با تاکید بر اینکه اعتبارات فصل ۵ باید در ورزش هزینه شود که متاسفانه امسال، ریالی داده نشده است و در حال حاضر ۵۰ هیات ورزشی زنجان گرفتار نبود اعتبارات فصل ۵ جاری در ورزش هستند که امید است این مشکل نیز از سوی دولتمردان برطرف شود تا زمینه و بستر برای رشد و شکوفایی ورزش شهرستان زنجان، هموارتر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha