پروازهای بدون سرنشین به دور ماه در فوریه ۲۰۲۲ آغاز می‌شود

تهران-ایرنا- سازمان فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرد که قصد دارد در فوریه ۲۰۲۲ (بهمن-اسفند ۱۳۹۹) یک پرواز بدون سرنشین به دور ماه انجام دهد و راه را برای فضانوردان باز کند تا بار دیگر بر این قمر زمین قدم بگذارند.

به گزارش روز یکشنبه گروه آموزش ایرنا از روزنامه گاردین، سازمان فضایی آمریکا تاکید کرد که در مرحله نهایی آزمایش ارسال کپسول «اریون»  خود به مدار اطراف ماه با موشک سیستم پرتاب فضایی خود بسر می برد.

ناسا هفته گذشته اعلام کرد که کپسول اریون بر روی یک راکت ۹۸ متری قرار گرفته است. ناسا اعلام کرد که  ماموریت آرتمیس ۱ «راه را برای آزمایش پروازهای آینده با خدمه»  پیش از «ماموریت های پیچیده تر با فضانوردان در ماه و اطراف آن»  هموار می سازد.

این سازمان تا ماه فوریه یک سری آزمایشات شامل آزمایش سیستم های رابط و ارتباطی انجام می دهد و چند هفته قبل از پرتاب، آخرین آزمایش این کپسول را انجام می دهد.

ناسا اعلام کرد که در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش نهایی تاریخی این پرتاب را تعیین خواهد کرد.   «آرتمیس ۱» پایه ای برای اکتشافات فضایی عمیق انسان فراهم می کند و تعهد و توانایی سازمان فضایی آمریکا را برای گسترش وجود انسان به ماه و فراتر از آن قبل از اولین پرواز با خدمه در آرتمیس ۲ نشان می دهد.

۵۲ سال از برنامه فضایی ناسا بر روی ماه که با ماموریت آپولو ۱۱ و پله های غول پیکر معروف نیل آرمسترانگ آغاز شد، می گذرد.  در مجموع ۱۲ مرد در فاصله زمانی میان سال های ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۲ بر روی ماه قدم گذاشتند.  

آرتمیس ۱ اولین ماموریت پیچیده‌ای است که امکان کاوش انسان را در ماه و مریخ  فراهم می‌کند ناسا این ماموریت را به کمک کپسول فضایی اریون انجام می‌دهد. هدف ماموریت آرتمیس ۱،  گردش بدون سرنشین به دور ماه در ژانویه ۲۰۲۲ و در زمستان امسال است.

موشک SLS تنها موشکی است که می‌ تواند کپسول اوریون، فضانوردان و تدارکات را در یک ماموریت به ماه ارسال کند. اگرچه هیچ فضانوردی در ماموریت آرتمیس ۱ پرواز نخواهد کرد، اما ناسا این پرواز را با حضور یک مانکن مجهز به ابزار که لباس اصلی فضانوردان این ماموریت را بر تن دارد انجام خواهد داد.

ماموریت آرتمیس ۱ در مدار ماه، حداقل سه هفته و به احتمال زیاد تا ۶ هفته هم طول می کشد و بعد از آن کپسول با چتر در اقیانوس آرام فرود می‌آید. اگر این ماموریت خوب پیش برود، ناسا قصد دارد ماموریت بعدی یعنی «آرتمیس ۲» را تا اواخر سال ۲۰۲۳ با سه فضانورد ناسا و یک فضانورد کانادایی در قسمت دورتر و همچنین قطب جنوب ماه انجام دهد و به زمین باز گرداند و در این ماموریت رکورد ماموریت آپولو ۱۳ که در سال ۱۹۷۰ ثبت شده را بشکند.

در نهایت در پروازهای آینده آرتمیس فرودهای بیشتری روی ماه انجام می‌گیرد و قرار است یک ایستگاه فضایی به نام «دروازه ماه» در مدار ماه ایجاد شود که قرار است بعدها نقش مهمی برنامه آرتمیس ناسا ایفا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha