به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی روز سه شنبه در آیین افتتاح بسته تحولی ارتقای سواد حرکتی دانش آموزان ابتدایی در شهرری با اشاره به اینکه تربیت بدنی یکی از جذاب ترین حوزه های مورد نظر دانش آموزان، اولیا و فرهنگیان است، خاطرنشان کرد: معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در این ساعات فقط به ورزش کردن اکتفا نکند و در کنار آن اقدامات فرهنگی نیز انجام دهند.
این مسئول اظهار داشت: آموزش شعارهای انقلابی، دینی، قرآنی اسلامی و برخی مهارت های اجتماعی همراه با ورزش به دانش آموزان باید یکی از اولویت های مدارس در زنگ تربیت بدنی باشد تا در آینده شاهد پرورش بدنی و اعتقادی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور باشیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در سند تحول بنیادین در کنار سواد خواندن و نوشتن، سواد محاسباتی و سواد رسانه ای به سواد تحرکی نیز اشاره و راهکارهای آن هم بیان شده است، افزود: مبنای عمل آموزش و پرورش در حوزه سواد تحرکی عمل به راهکارها سند تحول بنیادین است.
کاظمی یادآور شد: اهمیت سلامت و سواد حرکتی به اندازه ای است که اگر فردی سلامتی جسمی نداشته باشد به حتم مشکلات فراوان روحی و روانی نیز خواهد داشت.
وی با بیان اینکه معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در حوزه سواد حرکتی عملکرد قابل قبولی داشته است، گفت: خوشبختانه امروز با ویترین جذابی از ورزش های مختلف در کف مدارس روبرو هستیم در حیاط، راه پله، راهرو، سالن و حتی نماز خانه های مدارس در حال انجام است.
این مسئول اضافه کرد: برگزاری المپیادها و جشنواره های ورزشی مختلف که تمامی آنها از کف مدارس آغاز شده اند بیانگر این مطلب است که فرهنگیان کشور به وظیفه خود به خوبی جامعه عمل می پوشانند ولی باید رسانه ها، خانواده ها و سایر ارگان نیز این نهاد را یاری رسانند.
کاظمی با اشاره به رویکرد توسعه مهارتهای بنیادین و ترویج سبک زندگی فعال در راستای اجرای این طرح اظهار داشت: سرمایه گذاری در آموزش و پرورش آینده این کشور را تضمین میکند و امروز نابسامانیهای موجود به دلیل کم کاری در حوزه تعلیم و تربیت نیست بلکه ناشی از بیتوجهی به نظام آموزشی و کاهش سرمایهگذاری در این حوزه است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: هم اکنون مهمترین وظیفه آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین که میثاقی بین ما، ملت و مقام معظم رهبری است، برهمین اساس اجرای این سند را تکلیف خود میدانیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: امروز مدرسه پویا یکی از مهمترین برنامههایی است که موقعیت تربیتی را در کلاس درس ایجاد میکند ما هرگز المپیادها و جشنوارهها را به تنهایی ندیدیم و همه موفقیتها را از کف مدرسه کسب کردهایم.
کاظمی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند فرهنگ تربیتی را نهادینه کند، گفت: آموزش و پروش آغازگر این حرکت است و در ادامه، تداوم حرکت در جامعه ایجاد میشود که در این راستا باید شهرداریها، دستگاهها، خانوادهها و رسانهها همکاری کنند.
وی با اشاره به افزایش ۳.۱ درصدی وزن طبیعی دانش آموزان در سال گذشته بیان کرد: طرح کوچ یکی از موفقترین پروژههای فرهنگی کشور بود که در شرایط زیستبوم کرونا که دانش آموزان از فعالیتهای بدنی دور هستند سال گذشته به خوبی در مدارس اجرا شد.
در این آیین از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش کشور رونمایی شد.
نظر شما