مخالفت پرسنل با واکسن‌کرونا؛ تحمیل میلیونها دلار به شرکت‌های آمریکا

تهران- ایرنا- امتناع بخشی از نیروی کار آمریکا از جمله کارکنان شرکت های هواپیمایی از واکسیناسیون ضد کووید-۱۹، باعث شده تا برخی شرکت ها ماهانه میلیون ها دلار خسارت به این شرکت ها تحمیل شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای شبکه خبری "سی.بی.اس.نیوز"، شرکت هواپیمایی "یونایتد ایرلاینز" می گوید ماهانه نزدیک به سه میلیون دلار برای صدها کارمند از جمله برخی خلبانانی که از تزریق واکسن کرونا خودداری می کنند و بدلیل عدم واکسیناسیون مجاز به حضور در محل کار خود نیستند، پرداخت می کند.

این شرکت هواپیمایی مستقر در شیکاگو در اسناد قانونی فاش کرد که هر دو هفته یک‌بار یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار برای مزایای مرخصی کارگرانی که از دستورات واکسیناسیون شرکت پیروی نکرده‌اند، هزینه می‌کند. این در حالی است که همزمان برخی کارکنان واکسینه نشده یونایتد ایرلاینز سیاست واکسیناسیون این شرکت را در دادگاه های آمریکا به چالش کشیده اند.

یونایتد ایرلاینز نخستین شرکت هواپیمایی بزرگی بود که برای همه کارمندان واکسیناسیون را الزامی کرد. این شرکت اعلام کرده که تاکنون ۹۹.۷ درصد از حدود ۶۷ هزار کارمند آن از این دستور پیروی کرده اند. «اسکات کربی» مدیرعامل یونایتد ایرلاینز در اوایل این ماه به "سی‌بی‌اس" گفت که ۲۳۲ کارگر تاکنون راضی به واکسیناسیون نشده و اکنون با اخراج از کار مواجه هستند.

گفته می شود هزاران کارگر به دلیل امتناع از تزریق واکسن یا استعفا می دهند یا اخراج می شوند. بسیاری از این درگیری ها بی سر و صدا و پشت درهای بسته رخ داده، در حالیکه برخی دیگر در ملاء عام انجام شده است، مانند اخراج «آلیسون ویلیامز» گزارشگر شبکه "ای.اس.پی.ان" و تصمیم دانشگاه ایالتی واشنگتن برای اخراج «نیک رولوویچ» مربی فوتبال به دلیل امتناع از واکسیناسیون.

از سوی دیگر، در یونایتدایرلاینز، چندین کارمند واکسینه نشده در ماه گذشته علیه این شرکت شکایت کرده و اکنون در حال دریافت مزایای مرخصی تمدید شده هستند تا زمانی که وضعیت در دادگاه مشخص شود. «مارک پیتمن» قاضی دادگاه منطقه ای ایالات متحده، دستور منع موقت واکسیناسیون کارکنان یونایتد ایرلاینز را تا زمان رای دادگاه صادر کرده است.  

درواقع این نبرد حقوقی بر سر آن دسته از کارکنانی است که گفته اند دلایل پزشکی یا مذهبی دارند و همین امر آنها را از زدن واکسن منع می کند.

وکلای مدافع کارمندان می گویند ناعادلانه است که این کارگران بین واکسیناسیون یا حفظ شغل خود یکی را انتخاب کنند. یک وکیل دادگستری ماه گذشته در بیانیه‌ای گفت: «واقعیت این است که برخی مردم اعتراضات مذهبی صادقانه‌ای به واکسن کووید-۱۹ دارند و قانون حقوق مدنی سال ۱۹۶۴ کارفرمایان را ملزم می‌کند که به این باورها احترام بگذارند و آنها را رعایت کنند».

امتناع بخشی از جامعه آمریکا از واکسیناسیون در حالی است که این کشور با دارا بودن بیش از ۴۶ میلیون و ۴۹۷ هزار مبتلا و بالغ بر ۷۵۹ هزار جان باخته کرونایی مقام نخست را از نقطه نظر تاثیرپذیری از همه گیری کووید-۱۹ در جهان دارد. این کشور تاکنون توانسته است به ۵۷.۹ درصد کل جمعیت خود هر دو دز واکسن را تزریق کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha