محمود بدلی روز پنجشنبه در جلسه بررسی مشکلات بخش روستایی مهاباد افزود: از ۲ هزار و ۱۶۸ روستای بالای ۲۰ خانوار استان که جامعه هدف اجرای طرح های هادی است تاکنون این طرح ها در ۷۶۹ روستا اجرا شده است.
وی با بیان اینکه مطالعه طرح هادی تمامی روستاهای سطح استان انجام شده است، ادامه داد: از ۱۲۹ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان مهاباد هم تاکنون طرح هادی در ۴۶ روستا با متوسط ۳۵.۷ درصد روستاها عملیاتی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجانغربی با اشاره به اینکه این استان از لحاظ تعداد روستا هفتمین استان کشور است، اظهار داشت: در برخی از روستاهایی که خدمات رفاهی از جمله آب و گازرسانی انجام شده به علت تعمیرات و ساخت و ساز ناچار به اجرای دوباره طرحهای هادی شده ایم.
بدلی با بیان اینکه بالای ۶۰ درصد جمعیت روستایی استان نیز در ۷۶۹ روستایی که طرح هادی انجام شده سکونت دارند. اظهار داشت: برخی از حوادث طبیعی از جمله سیل در شمال استان بخشی از عملیات عمرانی طرح های هادی را تخریب و از بین برده و همین امر ضریب این طرح را در استان کاهش داده است.
وی همچنین اضافه کرد: ۴۰۰ روستای سطح استان که نیاز به ایمن سازی و احداث دیوار ساحلی و پل دارند، شناسایی شده که براساس اولویت، ضرورت عملیات در آنها دردست اقدام است.
دولت در راستای محرومیت زدایی بیشترین خدمات رسانی را به مناطق روستایی کم برخوردار انجام داده است
فرماندار ویژه مهاباد هم در این جلسه گفت: دولت در راستای محرومیت زدایی بیشترین خدمات رسانی را به مناطق روستایی کم برخوردار انجام داده و در این شهرستان نیز طرح های قابل توجهی در سطح روستاها درحال انجام است.
عارف خدرلو با اشاره به طرح آبرسانی به ۱۴۱ روستای مهاباد که جزو طرح های شاخص استان است، گفت: علاوه بر این هم اکنون بالای ۸۰ درصد روستاهای مهاباد از نعمت اینترنت پرسرعت برخوردار است.
وی با بیان اینکه امسال ۶۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح های هادی در مهاباد اختصاص یافته است، افزود: لیست درصد اجرای طرح های هادی و بررسی میزان پیشرفت آنها از طریق اداره کل اخذ شده تا در صورت کوتاهی انجام شده، تصمیماتی برای جبران اقدام شود.
خدرلو تاکید کرد: امکان گازرسانی به روستاهای بخش خلیفان باتوجه به سخت گذر بودن و همچنین هزینه بالا برای هر خانوار در این منطقه، با پیگیری نماینده مردم در مجلس محقق شده که کمتر کسی انتظار اجرای آن را داشت.
به گزارش ایرنا، ۲ هزار و ۷۲۵ روستای دارای سکنه در آذربایجانغربی وجود دارد که ۲ هزار و ۱۸۲ روستا از آنها دارای جمعیت بالای ۲۰ خانوار است.
پایه طرح هادی از سال ۱۳۶۲ و تحت عنوان روانبخشی روستاها در یکی از نقاط روستایی شهرستان شهرکرد و توسط وزیر مسکن و شهرسازی وقت پایه گذاشته شد.
نظر شما