دکتر مهران احمدی بلوطکی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در همین راستا برای ۵۸۰ مرکز و مکان که اقدامی به اصلاح موارد مربوطه نکرده بودند در دادسرا و تعزیرات حکومتی پرونده قضایی تشکیل شد و بالغ بر ۵۰۰ مکان صنفی نیز جاری پلمب شد.
وی افزود: بازرسان سلامت محیط و کار به صورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید و نسبت به ارائه آموزش های لازم به آنها اقدام می کنند.
دبیر شورای سلامت اهواز گفت: معرفی به مراجع قضایی بعد از تذکر شفاهی و کتبی به متصدیان بوده و مراکزی که اهمیتی به بهداشت محل و سلامت خود و مردم نمی دهند به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی بیان کرد: رعایت نکردن بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی منجر به خطراتی برای سلامت شهروندان خواهد شد بنابراین تمامی تولید کنندگان مواد غذایی به خصوص اغذیه فروشان، رستوران ها، آشپزخانه ها باید ضمن رعایت بهداشت فردی از روپوش، کلاه، دستکش و ماسک در حین فعالیت استفاده کنند در غیر این صورت مسئولیت عواقب ناشی از عدم رعایت موازین بهداشتی بر عهده آنها است.
احمدی بلوطکی ضمن درخواست همکاری از سایر ارگان های متولی در امر سلامت مردم همچون اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شبکه دامپزشکی، شهرداری از همشهریان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.
نظر شما