شرکت ایرانی ساخت مکمل ضداسهال دام را از انحصار اروپا و آمریکا خارج کرد

تهران- ایرنا- مکمل ضد اسهال دام بر پایه پروبیوتیک و پری بیوتیک در انحصار کشورهای اروپای غربی (آلمان، ایتالیا، اسپانیا) و آمریکای شمالی قرار داشت که با همت متخصصان یک شرکت دانش بنیان، ایران نیز توانست به کشورهای تولیدکننده این دارو بپیوندد.

به گزارش روز شنبه پارک فناوری پردیس، مهرداد فتاح مدیرعامل این شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس در این خصوص گفت: مکمل ضد اسهال دام بر پایه پروبیوتیک و پری بیوتیک در انحصار کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی (آلمان، ایتالیا، اسپانیا) بوده و حالا با تلاش همکاران متخصص ما، ایران نیز به کشورهای تولیدکننده آن پیوسته است.

وی با بیان اینکه اسهال در دام های نوزاد یکی از مهم ترین علل مرگ و میر است و مکمل های درمانی ضد اسهال سنتی بر پایه ORS، مایع درمانی و آنتی بیوتیک با توجه به مقاومت میکروبی، کارایی و تاثیر خود را از دست داده اند،  افزود: دیاکر، مکملی بر پایه پروبیوتیک و پری بیوتیک است، این محصول در دامداری ها و اسب‌داری ها استفاده می شود.

فتاح ادامه داد: محصولات مشابه این محصول، عمدتا در کشورهای اروپایی تولید شده اند (آلمان، ایتالیا، اسپانیا) و قیمت هر ساشه با وزن و مقدار مصرف مشابه حدود سه تا پنج یورو است، در حالی که مکمل ضد اسهال دیاکر به قیمتی کمتر از یک یورو به بازار عرضه می شود.

وی گفت: با توجه به مابه‌التفاوت حداقل سه یورو با محصولات مشابه خارجی و این که ظرفیت تولید این محصول سالیانه ۳۰ تن معادل ۳۰۰ هزار ساشه است، می توان صرفه جویی حداقل ۹۰۰ هزار یورویی در سال را انتظار داشت و با افزایش استقبال بازار و توسعه تولید این محصول می توان صرفه جویی ارزی تا ۲ میلیون یورو در سال را داشت.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: اسهال در دام‌های نوزاد یکی از مهم‌ترین علل مرگ و میر و کاهش رشد و زیان اقتصادی در صنعت دام در تمام جهان است. این بیماری به دلایل ضعف سیستم ایمنی، تغذیه ای، میکروبی، ویروسی و انگلی رخ می‌دهد، پروتکل کلاسیک کنترل این بیماری درمان حمایتی- علامتی و استفاده از آنتی بیوتیک‌ها است.

فتاح افزود: مکمل‌های درمانی ضد اسهال سنتی بر پایه ORS، مایع درمانی و آنتی بیوتیک با توجه به مقاومت میکروبی، کارایی و تاثیر خود را از دست داده اند، دیاکر، مکملی بر پایه پروبیوتیک و پری بیوتیک است،  این محصول در دامداری‌ها و اسب‌داری‌ها استفاده می‌شود.

وی گفت: درمان حمایتی-علامتی با استفاده از ORS و سرم تراپی به منظور تامین آب، الکترولیت و انرژی از دست رفته انجام می‌شود، نسل نوین مکمل‌های ضد اسهال دام که در ۱۰ سال اخیر به بازار آمده، بر پایه منابع الکترولیتی آلی (شلاته)، منابع نوین انرژی (به جای گلوکز)، پروبیوتیک و پری بیوتیک است.

فتاح بیان کرد: مکمل ضد اسهال DiaCare حاوی هر چهار جزء مورد نیاز دام مبتلا به اسهال است و با فرمولاسیون منحصر به فرد به بازار عرضه شده است، تولید این محصولات در انحصار کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی (آلمان، ایتالیا، اسپانیا) بوده و حداکثر از سه جزء نوآورانه در این محصولات استفاده می‌شود.

وی گفت: قیمت فروش هر ساشه ۱۰۰ گرمی این محصول که دارای پروانه تولید سازمان دامپزشکی کشور است، کمتر از یک یورو است در حالی که قیمت ساشه‌های ۱۰۰ گرمی محصولات مشابه اروپایی بین ۳ تا ۵ یورو است.

فتاح افزود: با توجه به ما به‌التفاوت حداقل ۳ یورو با محصولات مشابه خارجی و این که ظرفیت تولید این محصول سالیانه ۳۰ تن معادل ۳۰۰ هزار ساشه است، می‌توان صرفه جویی حداقل ۹۰۰ هزار یورویی در سال را انتظار داشت. با افزایش استقبال بازار و توسعه تولید این محصول می‌توان صرفه جویی ارزی تا ۲ میلیون یورو در سال را انتظار داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha