ماموستا عبدالسلام امامی روز شنبه در آیین آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه پیام نور مهاباد افزود: بسیاری از اساتید و نخبه های فعلی کشور در شرایط سخت مالی و رفاهی با تلاش و کوشش خود به بالاترین جایگاه علمی و اجتماعی دست یافته اند.
وی نخستین پیام قرآن کریم را تاکید بر علم آموزی عنوان کرد و ادامه داد: اساس دین با علم هیچ منافات و مشکلی ندارد به طوری که حتی اساس انقلاب اسلامی ایران نیز بر پایه انقلاب فرهنگی و توجه به امر آموزش بوده است.
امام جمعه مهاباد با بیان اینکه خود نیز دانشجوی دانشگاه پیام نور بود، گفت: شرایط تحصیل در این دانشگاه به گونه ای بود که دانشجو مجبور به تلاش بیشتر برای فارغ التحصیلی و همچنین متکی به توانایی های دانشجویی باشد.
ماموستا امامی با بیان اینکه اهمیت به مساله علم آموزی کشور را در مسیر پیشرفت قرار می دهد، گفت: دانشگاه محل تربیت نسل امروز برای پذیرش مسوولیت های آینده در جامعه است.
فرماندار ویژه مهاباد هم در این مراسم گفت: دانشجویان باید از نهایت ظرفیت اساتید دانشگاه بهره مند شوند و از امکانات موجود بیشترین استفاده را برای کسب آموزه های علمی به کار ببرند.
عارف خدرلو با بیان اینکه ورود به دانشگاه تنها برای کسب مدرک نیست، اظهار داشت: مهارت آموزی و توانایی استفاده از دانش علمی در سطح جامعه حلقه گم شده مجموعه آموزشی است که باید برای حل آن برنامه ریزی بلندمدت انجام شود.
وی با اشاره به سرعت بالای پیشرفت علم در سطح کشور افزود: امروزه بسیاری از مقالات پژوهشگران ایرانی در سایت ها و مراجع علمی سراسر جهان منتشر می شود که نشان از سطح بالای علمی دانشجویان و اساتید داخل کشور است.
خدرلو تاکید کرد: موفقیت و کسب جایگاه علمی بالا به تلاش دانشجو بستگی دارد دارد و صرف قبولی در دانشگاه های معتبر دلیلی بر موفقیت در سایر مراحل زندگی نخواهد بود.
شهرستان مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد و دارای دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه سما، دانشگاه علمی و کاربردی و دانشگاه غیرانتفاعی است.
نظر شما