به گزارش روز یکشنبه استانداری، محمدصادق براتی در نخستین نشست گردشگری سلامت استان افزود: خراسان رضوی از نظر گردشگری سلامت، تا قبل از شیوع ویروس کرونا عملکرد و شرایط خوبی داشت و تعامل مثبت و سازنده ای بین دستگاههای اجرایی از جمله میراث فرهنگی و دانشگاه علوم پزشکی استان ایجاد شده بود.
وی افزود: این در حالی است که با هجوم ویروس کرونا، بخش گردشگری سلامت استان خراسان رضوی بیشترین خسارت را از این ناحیه متحمل شد.
معاون استاندار خراسان رضوی، ضرورت جلب اعتماد گردشگران سلامت را از اهم مواردی دانست که باید برای آن برنامه ریزی کرده و اقدامات خاصی انجام داد.
براتی بیان کرد: لزوم تشکیل قرارگاه عملیاتی برای ساماندهی و پیگیری تخصصی مسائل حوزه گردشگری سلامت از مهمترین اقداماتی است که در دستور کار استان قرار خواهد گرفت.
بر اساس برآوردها سالانه افزون بر ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت وارد ایران میشوند که در این میان خراسان رضوی با جاذبه ها و ظرفیت های مختلف در جذب گردشگر سلامت پیشگام است.
ایران از مقاصد بزرگ گردشگری سلامت در منطقه است و کشورهای همجوار مانند عراق، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان و سایر کشورهای منطقه متقاضی استفاده از خدمات و امکانات گردشگری سلامت در ایران هستند.
۱۲ بیمارستان و سه مرکز جراحی محدود در مشهد، مجوز پذیرش گردشگران سلامت را دارند و چهار بیمارستان و چهار مرکز جراحی محدود دیگر نیز مراحل نهایی اخذ مجوز مربوطه را میگذارنند.
نظر شما