به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی، تفاهمنامه همکاری بین مرکز ملی فضای مجازی و موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) منعقد شد.
سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه امضای این تفاهمنامه، گفت: اکنون زیرساختهای لازم در حوزه تکنولوژیهای فناوری اطلاعاتی و ارتباطی در کشور وجود ندارد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: در رصدی که بین سالهای ۹۶ تا ۹۸ انجام شده، متوجه شدیم دانشگاههای تهران در حوزه اقتصادی و اجتماعی به شدت فقیر هستند و هنوز بحثهای کهنه اقتصاد صنعتی و اقتصاد بازار مطرح است در حالی که دادهکاوی ساده در مقالات دانشگاههای غرب نشان میدهد در حوزه اقتصاد خدماتی و دیجیتالی نظیر تحول و دولت دیجیتال، تمرکز زیادی انجام شده است.
فیروزآبادی اظهار کرد: این مجموعه باید فضای نخبگانی کشور را تغییر دهد تا در جهان اسلام علمدار حوزه فضای مجازی اسلامی باشیم.
«عبدالحسین کلانتری» سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی ضمن اشاره به جایگاه موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با بیان این که فضای مجازی شامل ابعاد مختلفی همچون وجوه فقهی، فلسفی، کلامی، مدیریت و جامعه شناسی است، تصریح کرد: یکی از مشکلات فضای مجازی رشد ناهمزمان همه وجوه آن است به طوری که در بیشتر موارد، نگاه مهندسی بوده و چندان به تبعات اجتماعی، بنیانها و تبعات نظری، سبک زندگی، تربیتی و وجوه عظیمی که امروزه تمام زندگی ما را در بر گرفته توجه نشده است.
سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی با تاکید بر ورود موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) به موضوع رمزارزها و کمک به مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: موضوع رمزارزها معطل باقی مانده و مبانی روشنی در این زمینه وجود ندارد و هر تصمیمی که در این خصوص گرفته میشود باید مبانی مشخص و روشنی داشته باشد.
نظر شما