سرهنگ مهدی الهیراد روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر اینکه گروههای جهادی باید فعالیتهای خود را در سامانه اطلس جهادی ثبت کنند، اظهار داشت: این سامانه جهت ارزیابی و جهتدهی گروههای جهادی به مناطق مختلف شکل گرفته است و گروههای جهادی پس از تایید در این سامانه و دریافت شناسه خدمات خود را آغاز میکنند.
وی با بیان اینکه گروههای جهادی در عرصههای محرومیتزدایی فعالیت میکنند، افزود: عمران، فرهنگ، اجتماعی، اشتغال، بهداشت و درمان، آموزش و دامپزشکی از جمله عرصههای فعالیت این گروهها است.
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه بجنورد تصریح کرد: فعالیت گروههای جهادی در مناطق محروم محدود نمیشود و این گروهها در سراسر استان بر اساس نیاز به مردم خدمات ارائه میدهند.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال تخصصی کردن گروههای جهادی هستیم، تصریح کرد: با این حساب بسیاری از گروه های بسیجی محلات، جامعه زنان و جامعه پزشکی امسال فعال تر شدند.
الهی راد با اشاره به فعالیت بسیجیان این شهرستان درایام کرونا افزود: بسیجیان شهرستان بجنورد به ۹۲۰ بیمار کرونایی خدمات رسانی کردند ضمن اینکه از ابتدای شیوع ویروس در شهرستان ۴۰ میلیارد تومان در قالب بسته های معیشتی و بهداشتی به نیازمندان اهدا شد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری با ادارات مختلف استان برای خدمترسانی وسیعتر به مناطق محروم استان، خاطرنشان کرد: در راستای این تفاهمنامهها همه فعالیتهای خدمترسانی ادارات و نهادهای استان با هماهنگی بسیج سازندگی و همکاری گروههای جهادی انجام میگیرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجنورد عنوان کرد: همچنین ۲۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی در دوران همه گیری کرونا در قابل ۲۹ فقره تسهیلات به افراد آسیب دیده از کرونا پرداخت و موجب اشتغالزایی مناسبی در حوزه های مختلف شد.
وی با اشاره به استقرار ۱۸ قرارگاه طرح کرامت در شهرستان بجنورد، افزود: ارائه خدمات و بررسی مشکلات در میز خدمت که از سوی سپاه بجنورد انجام میشود در رفع مشکلات بسیار مؤثر است.
نظر شما