محمدصادق معتمدیان روز شنبه در جمع مدیران حوزه آب، برق و انرژی آذربایجان غربی افزود: مدیران دستگاه های اجرایی نباید خود را معطل تامین اعتبار دولتی کنند و باید در این خصوص از همه توان بخش های مختلف سرمایه گذاری بهره برداری لازم صورت گیرد.
وی اضافه کرد: اعتبارات استانی در حوزه عمرانی بسیار محدود است و باید از ردیف های ملی نیز کمک گرفت.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به لزوم هماهنگی دستگاه های مختلف در اجرای طرح های عمرانی مورد نیاز مردم بیان کرد: همه باید به صورت هماهنگ کار کنند تا بیت المال روی زمین نماند.
معتمدیان یکی از مهمترین اقدامات به ویژه در حوزه برق را استفاده از ظرفیت منابع تجدیدپذیر دانست و ادامه داد: این امر می تواند در افزایش ظرفیت تولید بسیار موثر باشد.
وی همچنین با اشاره به لزوم توجه ویژه به آذربایجان غربی در حوزه گازرسانی گفت: برای سال بعد باید برنامه ریزی ویژه ای در این خصوص صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی هم در این جلسه با ارائه گزارشی بیان کرد: بیش از ۲۸ هزار کیلومتر شبکه توزیع برق در استان وجود دارد و یک میلیون و ۳۳۰ هزار و ۴۹۶ مشترک از خدمات این شرکت بهره مند هستند.
اکبر حسن بگلو افزود: علاوه بر همه شهرها، ۲ هزار و ۸۱۸ روستای برق دار در آذربایجان غربی وجود دارد و به همه روستاهای بالای ۱۰ خانوار، برق رسانی شده است.
وی اضافه کرد: آذربایجان غربی، هشتمین شرکت توزیع نیروی برق از لحاظتعداد مشترک در کشوراست.
مدیرعامل آب و فاضلاب آذربایجان غربی نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات این شرکت ارائه کرد و ادامه داد: هزار و ۹۷۰ روستا در استان از خدمات شرکت بهره مند هستند که جمعیتی معادل ۹۶۶ هزار نفر را شامل می شود.
لطیف خوش سیرت اظهار کرد: با احتساب این ارقام، از نظر تعداد روستا ۷۰ درصد واز نظر جمعیت روستایی ۸۶ درصد پوشش در آذربایجان غربی داریم.
وی گفت: در حال حاضر ۳۰۵ روستا در آذربایجان غربی مشکل شدید آبی دارند و نیاز به حفر ۲۰۰ حلقه چاه در شهرها و روستاهای استان داریم.
وی در خصوص آب شهری نیز بیان کرد: در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰ درصد جمعیت شهری از آب شرب برخوردار است ولی در سه شهر شامل ارومیه، بوکان و پیرانشهر تنش آبی داریم.
مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان غربی هم در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت موجود منابع آب استان اظهارکرد: پتانسیل آبی استان ۸.۳ میلیارد مترمکعب است که از این میزان ۶.۵ میلیارد مترمکعب سطحی است.
یاسر رهبردین اضافه کرد: از این میزان نیز چهار میلیارد مترمکعب، ظرفیت آب سطحی حوضه دریاچه ارومیه، ۱.۴ میلیارد مترمکعب حوضه زاب و یک میلیارد مترمکعب حوضه ارس است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۴ سد در آذربایجان غربی وجود دارد که ظرفیت آنها به ۲ میلیارد مترمکعب می رسد.
نظر شما